2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #174 Pirates of the Caribbean 5

pirates of the caribbean

Pirates of the Caribbean is een van mijn favoriete films al sinds het begin. Dus toen mijn zusjes en ik hoorde dat de première vandaag zou zijn werd gelijk besloten om te gaan. En zo zaten we gisteren in de bioscoop. Maar natuurlijk maakte ik meer mee, dus laten we gauw beginnen!

Later beginnen

De dag begon ietsje later als normaal, ik stapte om kwart voor 7 uit bed om te beginnen aan mijn ochtendroutine. Ik hoefde pas om kwart voor 10 op school te zijn, dus ik deed lekker rustig aan. Ook wel eens lekker ! Ik waste even af, rommelde zo nog wat aan en toen vertrok ik naar school. We werkte vooral zelfstandig aan onze projecten en om 10 over 3 liep ik naar de auto om te vertrekken ! Een makkelijke schooldag, zo vlak voor een lekker lang weekend. Mooiste was het appje dat Kenneth vrijdag ook vrij had, dat vond ik wel gezellig! Ook kreeg ik een appje of ik zin had om mee te eten bij papa en mama, daar zij ik natuurlijk geen nee tegen!

Finding Dory broodtrommel

Ik ging tanken in Duitsland, maar daarvoor werd ik eerst staande gehouden bij de grens door de politie, gewoon weer een controle over wat ik had gedaan, wat mijn bestemming was en ik kreeg de vraag of ik geen illegale spullen bij me had. Ze zijn goed bezig daar ! Daarna tankte ik en kon ik thuis mijn spullen dumpen en mijn 3D bril halen. En toen naar papa en mama. Ik moest nog even bij de Big Bazar zijn, dus daar reed ik met Mandy en Jill even naar toe. Vervolgens nog even langs de Action en nog even naar de Toys XL. Helemaal prima, als ik maar kan rijden haha. Ik kocht bij de Big Bazar maandverband (TMI) en Quaker zakjes cruesli. Bij de Action vond ik een carkitje voor €0,89 en ik vond eindelijk een Dory broodtrommeltje, dus die moest mee haha.

Wat papa maakt smaakt

pirates of the caribbean

Terug thuis was papa al druk bezig met koken en mama net klaar met werken. We dekten de tafel buiten en toen was het etenstijd! Papa had gebakken aardappeltjes met een kipschnitzel en sla gemaakt. Heel lekker ! Als toetje had hij triple chocolate magnums van de Appie meegebracht, jam! Zo lekker! Rond kwart voor 7 was Jordy er ook en konden we langzaam richting bioscoop. We reden achterlangs, waar ik al in geen eeuwen meer was geweest, dus dat was erg leuk om te zien! We parkeerden en daarna liepen we richting de bioscoop. Bij de slagbomen vond ik 50 cent, ik voelde me net Jack Sparrow haha.

Pirates of the Caribbean

En toen was het tijd voor de bioscoop! We waren ruim op tijd binnen, kregen muntjes en konden op de foto met een nep Jack Sparrow. Jordy, Jill en ik vonden dat wel lachen, dus dat deden we.Daarna haalden we drinken, kregen we popcorn en konden we de zaal in. Voordat de film begon zagen we nog mensen die we herkenden, maar zij ons niet haha en Jordy en Mandy kregen een mini popcorndouche van een knulletje achter ze. Humor! Toen startte de film waar ik nu nog niks over vertel, dat doe ik nog! Ik kan wel vertellen dat als je nog twijfelt of je wilt gaan ik je bij deze een trap onder de kont geef en zeg GA! Je krijgt er geen spijt van, want het was echt heel gaaf! Om half 11 liepen we weer naar buiten, moe maar voldaan, wat een film. En een opluchting dat het nog niet het einde is van de reeks. Ik dronk thuis nog wat en toen reed ik weer naar huis. Na nog even met Kenneth op de bank te hebben gekletst, schreef ik mijn diary en toen was het bedtijd!

Ik heb een goed begin van het weekend gehad, en daar ga ik nu verder van genieten. Hebben jullie plannen voor het hemelvaartsweekend?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 25, 2017 / 5:54 pm

    Fijn, dat papa ook zo goed kan koken, jij boft nogal eens. Weer gezellig thuis met z’n allen eten. Waar ligt in Roermond “achterlangs”? En jullie hebben al weer een lang weekend. Zo vliegt de tijd ook. Het weer is prima, maar het wordt warmer en dan is het afzien. Geniet van de dagen, groetjes en liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: