2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #175 bananenbrood bakken

bananenbrood

Het is alweer weekend, heerlijk vind ik dat, zeker omdat het gisteren leek op een zaterdag, maar het dat niet was. Theo kwam helpen met de plinten, ik bakte bananenbrood, we gingen naar Roermond toe en uiteindelijk hadden we gezellig quality time met de familie! 

Bananenbrood bakken

De dag begon om 8 uur, ik kleedde me aan en maakte me klaar om de dag te beginnen. Theo (de collega/maat van Kenneth) kwam aan en toen hebben we even samen wat gedronken voor we aan de slag gingen. We zette eerst het zwembad op in de tuin en toen gingen de heren naar boven voor de plinten. Ik was aan het wachten tot ik naar de winkel kon voor broodjes. Dus om 10 uur stapte ik in mijn autootje en deed ik een rondje winkel maken. Eerst broodjes en wat dingetjes bij de Lidl en vervolgens de rest bij de Plus. We aten gezellig broodjes en toen gingen zij weer verder en ging ik aan de slag met het bananenbrood. Ik had een bakmix van de Lidl, dus dat ging lekker makkelijk. Na een uurtje kwam hij met een mooi bruin kleurtje eruit. Ondertussen waren ze beneden in de keuken de plinten aan het zetten en toen dat klaar was stopte ze ermee. Theo ging naar huis en Kenneth kleedde zich om want we gingen naar Roermond.

Auto wasstraat Jill

Mandy mocht mijn auto op de oprit zetten, Kenneth verschuilde zich haha

Voor dat we naar mijn ouders gingen reden we langs de Heuts. We hadden het zwembad wel opgezet, maar geen zeil voor eroverheen. Dus het was wel zo handig om die te hebben, die haalde we samen met een nieuw filter voor in het pompje. En toen reden we met 2 auto’s verder, Kenneth ging pinnen en ik reed alvast naar mijn ouders. Jill had haar auto wasstraat opgebouwd op de oprit voor de lol en zo kon ze wat centjes verdienen. Dus Jordy, Kenneth en ik lieten de auto wassen, maar daar hielpen we ook ieder bij hoor haha. En Mandy hielp ook mee. Ondertussen dronken we nog even wat en probeerden we het bananenbrood uit, en dat smaakte erg lekker ! Beter als de keer dat ik het helemaal zelf deed haha. Toen het wassen van mijn auto klaar was, had ik eindelijk de mogelijkheid om mijn stickers op de auto te plakken. Dus de V8, Zitterd allein en een Schotse vlag kregen eindelijk hun plekje op mijn auto haha.

Is het geen plaatje ?

 

Quality time met de familie

Een leeg bord

Toen we weer allemaal binnen waren was het ongeveer kwart voor 5. Mama en papa hadden besloten Chinees te halen, papa was alleen nog wielrennen aan het kijken. Dus bood ik aan gezellig even mee te gaan, en ook Mandy wilde graag even mee, dus toen gingen we met z’n drieën Chinees halen. En daarna aten we gezellig met z’n allen thuis. Dat zijn van die momenten waar ik echt van kan genieten. Na het eten aten we nog een ijsje en toen kwam de energie weer terug. Dus dat was even lekker gek doen. We keken met z’n allen tv, Kenneth reed even op en neer omdat hij wat had verkocht en het was gewoon weer even quality time. Rond half 11 reden we weer naar huis! Thuis legde we het zeil over het zwembad en toen was het bedtijd.

Wat een plaatje toch?!

Het was een heerlijke dag! Daar laat ik dan de niesbuien, loopneus, rode neus, en benauwdheid door de hooikoorts buiten. Wat aten jullie gisteren?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    mei 26, 2017 / 12:25 pm

    Jullie hebben weer een leuke dag gehad. Ik denk dat het de komende dagen ook zo gaat! Het is wel veel warmer, maar het zwembadje is een uitkomst, al ga je ook pootje baden! Geniet ervan, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: