2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #177 zwemmen in ons zwembadje

Zwemmen

Wat een zomers weer was het gisteren. Ongelooflijk die warmte ! Wij gingen dan ook lekker zwemmen en hingen in de tuin. We aten gezellig bij mijn ouders en ik kwam een bekende tegen tijdens het boodschappen doen!

Boodschappen doen

Gisteren begon de dag met het afmaken van de 365 plates die ook gisteren online kwam. Daarna maakte ik mijn boodschappenlijstje klaar met de Plus aanbiedingen bij de hand. En toen ging ik op pad! Het was nog best druk, maar niet zo druk als de dag ervoor gelukkig. Ik vind het altijd een challenge om met veel voor weinig thuis te komen. Terwijl ik bij een van de laatste dingen was aangekomen zag ik ineens Opa de hoek omlopen ! Dat was wel erg leuk! We hebben even staan kletsen over van alles en nog wat en toen gingen we allebei weer verder. Wat dat aan gaat ben ik blij dat ik in een dorp woon waar ik familie heb en de weg al weet. Dat geeft toch een vertrouwd gevoel!

Zwemmen in ons zwembad

De donut, instagramproof!

Terwijl we aan het ontbijten waren appte ik met Jill of ze zin had om te komen zwemmen. En dat wilde ze wel,dus nadat we het ontbijt op hadden en de afwas hadden gedaan zijn we haar gaan halen. We maakten voordat we naar huis reden even een pitstop bij de Action voor zonnebrand. En daar kwamen we ook bovenstaande zwemband tegen ! Een gave donut ! Die moest mee voor €4,-, want dat was de helft goedkoper dan bij de Xenos. En toen was het baddertijd! In eerste instantie wilde ik het bad niet in, maar toen Kenneth er al op tijd uit ging vanwege pijn aan zijn verbrande arm ging ik er toch even in. We hebben zitten stunten in het bad en Jill heeft met me geoefend te zwemmen. Nou, dat werd nog een hele klus haha! Hilarisch!

Mee eten bij papa en mama

Terwijl Jill en ik aan het badderen waren belde mama met Kenneth of we mee aten. Daar hadden we wel zin in, dus dat deden we ! Om half 5 ging ik het bad uit zodat ik nog even de chloor af kon spoelen voor we gingen. Mandy en Jordy waren bij papa en mama beland na een shoptripje. Wat een schattige spulletjes ! Geweldig en magisch klein dat het allemaal is. Op de een of andere manier vind ik dat heel bijzonder.

Zwemmen

Aardappels, kipschnitzel, sla, bietensalade en erwtjes worteltjes!

Maar goed we aten dus gezellig mee! We aten een kipschnitzel met aardappeltjes en heel veel groente. Lekker ! Daarna hielp ik Jill met Kodi op haar laptop te zetten en toen dat gelukt was keken we een stukje Harry Potter mee. Rond 9 uur gingen we weer naar huis, want we kregen de buurjongen en zijn vriendin nog een keer op bezoek! Gezellig wat kletsen en drinken. Ondertussen probeerde ik ook nog met zoutwater de mieren te verzuipen! Rond 1 uur gingen ze weer naar huis en gingen we naar bed.

Het was goed te vertoeven voor ons zo in de tuin. Hebben jullie last gehad van de warmte ?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Ans van zantvoort
  mei 28, 2017 / 2:09 pm

  Wij zijn heerlijk op de camping geweest bij Ger En José, was gezellig, lekker gegeten en daarna een lekker toetje van Clevers, weinig last van de warmte gehad

  • Ballontraebay
   mei 29, 2017 / 8:50 am

   Ah dat zal genieten zijn geweest ! Ik ga van de week misschien nog en sowieso zondag weer !

 2. oma
  mei 28, 2017 / 2:33 pm

  dat was een leuke dag Kelly, je denkt ook altijd aan je zusjes, zo knus. Had Kenneth ook een zonnebrand arm? Dat zal hij niet zeggen, wil geen calendulan, denk ik. Ook lief van mama om jullie op het eten te vragen en het was weer heel gezellig, dit vergeet je nooit! groetjes van oma en een fijne dag nog! xx

  • Ballontraebay
   mei 29, 2017 / 8:49 am

   Hij had inderdaad zo’n arm maar het deed al minder pijn haha. Nee dat klopt dat vergeet ik niet! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: