2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #178 inspiratie op doen voor de tuin

tuin

Gisteren gingen we inspiratie op doen voor de tuin ! De dag begon met flinke donder en regenbuien en eindigde met een prachtig zonnetje. Leuk weer om op de huis en tuin boulevard rond te lopen.

Op bezoek bij opa en oma

Ik was al redelijk op tijd wakker, maar draaide me weer terug om om te doezelen. Rond 9 uur was ik echt wakker en pakte ik mijn laptop erbij om het verhaal over eergisteren te schrijven. Jill appte dat ze naar opa en oma gingen, en toen hadden wij zoiets van dan gaan we ook even. Dus een 3 kwartier later liepen we naar opa en oma toe. We kletsten gezellig even bij, oma smeerde calendulan op mijn verbrande bovenarmen en opa gaf Kenneth advies over de tuin.

Inspiratie voor de tuin

Rond half 12 liepen we weer naar huis toe en begon ik weer aan het mierenprobleem. Eerst een mini afwas, toen de stofzuiger, en toen dweilen, maar het hielp niet. Kenneth en ik aten een bakje cruesli, waste weer af en uiteindelijk gingen we naar de huis en tuin boulevard in Roermond. Eerst liepen we de Praxis tuin binnen. We zagen mooie palisades, kiezels en planten voor zowel binnen als buiten. Ook zagen we mooie gekleurde potten, maar dat was nog vrij prijzig.

accessoires, zo schattig!

Toen liepen we naar de Gamma voor kiezels en palisades. De palisades hadden ze bijna niet, maar kiezels hadden ze wel. Een leuke mix van geel en grijstinten. En daarna liepen we naar de Kwantum, waar we ook gekleurde potten tegen kwamen, maar een stuk goedkoper en met een 2+1 gratis actie. Dus die namen we gelijk mee ! Ook hadden ze leuke accessoires, maar dat komt later nog!

Ik vind ze zo leuk!

Na een bezoekje aan de Lidl eindigden we onze rondrit bij papa en mama. Daar dronken we wat en ondertussen vertelde mama dat ze bij de Kruidvat mierenverdelger verkochten. Precies wat ik vergeten was bij de Praxistuin. Dus na uurtje bij papa en mama te zijn geweest gingen we weer ! Op naar de Kruidvat bij ons in het dorp en daar vond ik het inderdaad. Samen met cheesedippers met pizza liep ik terug naar de auto en gingen we weer naar huis.

Een lekker frietje

Daar gaan we dan!

De mierenverdelger verspreidde we gelijk langs de muur en de voordeur. Daarna zette ik me neer op de bank met YouTube filmpjes terwijl Kenneth lekker aan de slag ging in de garage. Hij had een schroevendraaier set gekocht en die wilde hij gelijk ophangen bij de werkbank.

tuin

lekker !

Ondertussen bestelde we frietjes bij ons favoriete bezorgrestaurant en toen was het wachten. Na ik denk 3 kwartier was hij er dan. Ik nam een frietje Joppiesaus en een frikadel, maar we kregen nog een frikadel gratis dus die deelde we. Lekker!

’s Avonds heb ik mij nog geamuseerd met de lay-out ! Uiteindelijk heb ik alleen de foto rechts veranderd en de achtergrond. En er zijn wat widgets bijgekomen. Zo zal ik de komende dagen nog wel even lekker aan het rommelen zijn! En rond 10 uur gingen we naar bed, moe maar voldaan!

Wat aten jullie gisteren?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  mei 29, 2017 / 12:25 pm

  Dat zijn echt leuke potten, mama heeft die jaren terug ook wel eens zelf gekleurd en daarna opa ook. Je zou ze bijna binnen zetten. Vandaag weer heet, pas maar op met de zon, vooral de plekken, die verbrand zijn, dat zal je ook gelijk voelen. Een fijne dag voor jullie en pas op met het zware weer, waar ze voor waarschuwen. Groetjes en liefs van oma xx

  • Ballontraebay
   mei 29, 2017 / 12:27 pm

   Ja he! Dat was ik dus ook al aan het denken. Komt goed, we letten op! Groetjes liefs xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: