2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #179 op bezoek bij Euregio Rhein-Maas-Nord

euregio

Het was een warm bezoekje aan de Euregio gisteren. Het was er niet bepaald koel, maar wel interessant. Daarna deed ik het heel rustig aan en maakte ik even een sprintje in het huishouden. Wat ik zoal deed vertel ik je vandaag!

Euregio Rhein-Maas-Nord

Daar zit ze hoor, hahaha.

Mijn dag begon vandaag met een Cruesli ontbijtje, een spinnenjacht en een opluchting dat de mieren vertrokken zijn. Daarna stapte ik in de auto en vertrok ik naar school. Daar bleek net de foto van ons DAF bezoek online te zijn gegaan op Facebook. Een gezellige groepsfoto, en jawel de foto van mij in de wagen stond er ook bij! #blijei!

Mooi huis!

We bezochten vandaag het Euregio huis. Een organisatie die zich inzet om de integratie van Nederlanders en Duitsers in die regio op beide arbeidsmarkten populair en mogelijk te maken. Heel interessant ! We zagen de verschillen, dachten mee en eindigde met een uurtje over hoe je moet solliciteren in Duitsland. Met 2 halfuurtjes pauze was het een heel interactief en intensief bezoek waarbij gelukkig voor het grotendeel Nederlands werd gepraat.

Even op chill en een sprintje

Rond 3 uur was ik thuis, ik at me 2 boterhammetjes en chillde lekker op de bank. Rond een uurtje of 4/ half 5 begon ik aan het huishouden boven. Bed verschonen, stofzuigen, badkamer grondig poetsen, een drukke en warme bedoeling. Maar het lukte! Daarna was het tijd om te gaan koken. Alles snijden en zo opgeruimd mogelijk houden.

Zo lekker!

Ik maakte een van onze favoriete gerechten van Lekker & Simpel met een eigen finishing touch. Pasta met tonijn en roomsaus. Ik had gekozen voor macaroni, met boontjes, ui, paprika, knoflook en een snuf kerriepoeder en peper. Erg lekker!

Eigen huis en TUIN

Project TUIN is hier inmiddels begonnen na eergisteren. Kenneth vond op Marktplaats gratis stoeptegels, en daarmee wilde hij graag een aantal plaatsen opvullen en egaliseren. Ik vond het wel een goed idee! En zo hebben we gisteravond nog even in de tuin gestaan om te kijken wat dicht kon en wat groter of open bleef. Tot nu toe bevallen mij de ideeën wel! Het open plekje bij de berging en de strook achter de berging gaan dicht. Een stuk langs de muur ook en die onder het garage raam wordt groter, terwijl die langs de garagedeur hetzelfde blijft. Zonder foto is het lastig voor te stellen, maar ik zal zodra het af is een foto delen.

Dat was lang geleden

Daarna had ik zin in een toetje, dus ik maakte ouderwets siroop met yoghurt in een glas. Jam! Ook ging het artikel online waarin ik vertel wat er omgedraaid word. Verder amuseerde ik me nog even lekker rustig op de bank en toen smeerde ik weer eens de boterhammetjes. En toen was het bedtijd!

Het was warme lucht puffen vandaag ! Hoe was jullie dag?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: