2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #180 een lekkend waterflesje en een examen

waterflesje

Mijn dag begon gisteren lichtelijk vervelend met een lekkend waterflesje, maar was verder totaal niet speciaal. Een lange dag school met een examen en wat huishoudelijke klusjes, en milkshakes brouwen!  

Lekkend waterflesje

Ik was een beetje laat vandaag met wegrijden, en kwam ook nog eens in de file terecht. Niet zo handig als je een examen hebt. Maar het stomste was toch wel toen ik aankwam en erachter kwam dat er bijna een liter water uit een flesje had gelekt. Op de grond van de auto en de voorkant van mijn tas, alles was zeiknat. Ik besloot mijn laptop en accu als eerste te redden en daarna de rest. Ik haalde alles uit de tas en verspreidde het door de auto heen om het te laten drogen. 2 uurtjes later ging ik kijken en was de tas redelijk droog! Mooi! Dus die nam ik weer mee met de spullen en toen was het tijd voor de rest van de lessen.

Het examen tenderen ging trouwens redelijk, ik ben benieuwd wat de leraar ervan vind. Maar zover hij kon zien zag het er goed uit.

Casussen afmaken

De rest van de lessen bestond uit een lesje Engels, en 2 casussen voor 2 verschillende bedrijven. Prima te doen ! Alleen is er weer een boel werk extra bovenop gekomen, daar ben ik persoonlijk minder blij mee. Rond 4 uur was ik weer thuis en verzorgde ik Kiko. Met een lekker fris kooitje zette ik hem weer terug, maar volgens mij vond hij dat zelf niet zo geslaagd.

De 2e dag, maar net zo lekker!

Daarna deed ik het rustig aan en keek ik weer eens YouTube filmpjes op de bank. Rond half 6 maakte ik wat macaroni van gisteren warm, maar daarna had ik toch nog wat honger. Dus ik ging nog wat geplande boodschappen doen. Kenneth kwam toen ik terug kwam ook net thuis, dus at hij zijn macaroni en ik nog een broodje bapao met kipsaté.

Milkshakes maken

Zo lekker !

Na het eten ging ik even afwassen en vervolgens oefende ik voor de presentatie van morgen. Dat moet ook gebeuren, omdat we voor een bedrijf presenteren. Dus het we doen het gewoon zo, gaat niet lukken haha. Toen Kenneth terug beneden was na het douchen maakte ik milkshakes als toetje. Voor Kenneth een chocolade milkshake en voor mezelf een bananenmilkshake! En dat bracht me achteraf op ideeën, dus waarschijnlijk zien jullie dat binnenkort! Ondertussen keken we televisie en maakte ik hier een beginnetje aan. Daarna was het alweer tijd om de boterhammen te smeren en gingen we naar bed.

Het was me het dagje wel met dat ellendige waterflesje! Hoe was jullie dag?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  mei 31, 2017 / 8:42 am

  eens een dagje niet naar je zin, krijgt iedereen wel eens, maar wel netjes blijven in het taalgebruik is belangrijk!
  Vandaag veel succes en een mooie dag, groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   mei 31, 2017 / 8:54 am

   Doe ik oma! Dank u wel. Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: