2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #181 paniek en Petje Pitamientje

Petje Pitamientje

Kennen jullie Petje Pitamientje nog? Zo voelde ik mij gisterenavond! Daarnaast raakte ik heel even in paniek, deed ik boodschappen en zei iemand iets heel raars tegen me. Wat dat was zal ik je vertellen!

Pietje paniek

Lekkere lunch van een hamburgertje en een frappuchino

De school begon pas om kwart voor 10, dus ik kon heerlijk rustig opstarten. We hadden niet heel veel les, omdat we midden op de dag presentaties hadden. Eerst een uurtje pauze, die we doorbrachten bij de Mc Donalds. En daarna de presentaties, die begonnen om 1 uur. De eerste kwamen met een sik terug, de 2e iets gemotiveerder, de 3e tevreden, en de 4e een beetje gemotiveerd. En toen pas kwamen wij, een beetje bang, ik een beetje paniek, maar we zouden het gewoon doen. Dat deden we dus ook! Met resultaat, want volgens het formulier hebben we sowieso een voldoende. Dus wij kwamen ook tevreden naar buiten en na 2 aanpassinkjes in het verslag gingen we naar huis!

“Jij bent ziek!”

Ik ging naar het winkelcentrum vlak bij school. Ik wilde een coca cola petje halen met blikjes bij de Kruidvat. Boodschappen bij de Appie en een ventilator bij of de Kruidvat en anders de Blokker. Toen ik het winkelcentrum binnen stapte liep er een oudere man naar buiten. Hij had iets, ik weet niet wat, maar hij was ziek. Ik was Kenneth een appje aan het sturen en lopend naar binnen aan het gaan. Waarbij hij op mij afkwam met gebaar van typen en zei “Jij bent ziek!”. Hij kwam heel dicht op mij af, dus ik liep gewoon stevig door. Ik deed mijn boodschapjes, vond alles en reed met een beetje teveel in een veel te warme auto weer naar huis.

Kipsalon

Petje Pitamientje

De kipsalon

De kapsalon, die kent iedereen wel, maar de kipsalon is een ander verhaal. Ik vond het recept op Lekker en Simpel en het stond al lang op mijn lijstje om te maken. En vandaag was dan de dag. Ik volgde het recept, maakte er zelf een knoflooksaus bij en voila we hadden een hele lekkere maaltijd.

Ondertussen belde familie of we zin en tijd hadden om op 2 honden te passen in augustus. En ja wie mij kent weet dat als het even kan ik geen nee zeg. Dus na het te hebben besproken met Kenneth belde ik maar wat graag terug om te zeggen dat ze konden komen! Natuurlijk kijken we binnenkort hoe het gaat, maar ik heb er volle vertrouwen in.

Petje Pitamientje

Petje Pitamientje

s’Avonds voelde ik me net Petje Pitamientje! Ik reed namelijk even naar mijn ouders en toen had ik mijn nieuwe coca-cola pet op. Hilarisch. Naar voren zag ik niks, en naar achter zag er een beetje vreemd uit, maar vond ik ook leuk. Dus Petje Pitamientje ging on tour haha. Ik vond het in ieder geval erg leuk!

Rond 10 over 10 was ik weer thuis en waste ik nog even af, zodat dat niet bleef staan. En daarna sprong ik nog even onder de douche. Uiteindelijk lag ik er iets na 11 uur in en was ik blij dat ik kon gaan slapen.

Een lange vermoeiende dag, maar Petje Pitamientje heeft zich goed geamuseerd uiteindelijk. Wat aten jullie gisteren?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: