2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #182 jurkjes passen en zomers eten

jurkjes

Het was gisteren een lekker makkelijk dagje, school, jurkjes passen en zomers eten. Ik voelde me een echte vakantieganger, maar was ook heel bang dat ik een jurkje niet meer uit kreeg! Hoe dat is afgelopen vertel ik je nu.

Jurkjes kopen

Het is al eeuwen geleden dat ik een jurkje kocht voor zo. Sterker nog, ik kan het me niet herinneren. Het laatste jurkje dat ik heb gekocht was voor een bruiloft. Maar goed ik ging na school richting C&A om wat tijd te overbruggen. Mijn eerste idee was een korte broek, maar de broekjes waren allemaal veel te kort voor school en dan mogen ze niet. Een vreemde, maar zakelijk gezien logische reden. Dus keek ik met een scheef oog naar de jurkjes en toen zag ik van alles leuks hangen. Ik nam eerst een groene het pashokje in, daar twijfelde ik over, maar ik was er wel gelijk gek op. Probleem was alleen dat door ik het zo warm had, ik hem niet uit kreeg. Dat was een hoop gehannes, waar ik het nog warmer van kreeg. Omhoog, omlaag, armen erdoor, niks hielp, uiteindelijk is het gelukt haha. Door de jurk omhoog te doen en mijn armen er stukje bij beetje doorheen te doen. Daarna had ik er eentje met een patroon, ook erg leuk. En die kreeg ik met wat moeite ook uit.

Dus ik appte 2 foto’s op de groepsapp en kocht degene die zij ook mooi vonden. Tenminste dat was het idee! Op de app van hun stonden de foto’s andersom dan bij mij haha. Dus ik kocht de groene, maar zij bedoelde die met een patroontje, wat een grap! Zaterdag wilde ik toch nog even richting stad gaan, kan ik dan nog even ervoor kijken.

Chillen op de camping

Genieten van het weertje onder de luifel

Nadat ik het jurkje had gekocht ging ik richting mijn schoonouders op de camping! Lekker even chillen onder de luifel en gezellig kletsen. Dat was leuk en veel koeler dan in mijn braadoven. We kletsen over van alles en nog wat en ze gaven me een Coca Cola spaarfles die ze hadden gekregen mee. Rond 4 uur reed ik weer naar huis en haalde ik bij de Plus wat rundvleessalade en stokbrood voor het avondeten.

jurkjes

Een lekkere simpele zomerse maaltijd

Terug thuis was Kenneth ook al onderweg, dus ik wachtte even op hem met eten. Want ik had ook nog niet zo’n erge honger. Toen hij thuis was begon ik wel alvast met opscheppen, want de honger begon wel te komen. We aten rundvleessalade met sla en komkommer en ieder een half stokbrood. Waar ik pompoen hummus, kipkerriesalade, hagelslag en surimi-krabsalade op smeerde. Lekker!

Grote smurf on tour

De Coca-Cola spaarfles is echt huge

Na het eten reden we nog even naar mijn ouders om te buurten. Ik had bij de Plus 2 grote smurfen meegenomen voor mijn zusjes. Daar waren ze blij mee ! En ook daar waren we de hele avond gezellig aan het kletsen en we knuffelden even met Jive en Mambo. Rond half 11 reden we weer naar huis en was het dringend bedtijd !

En dat was de donderdag alweer, hoe was jullie donderdag?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juni 2, 2017 / 8:14 pm

    Ha Kelly, die 182 jurkjes zie ik zeker verkeerd. Leuk, Kelly in een jurk? Ik ben benieuwd, kort of midi of lang? En met die warmte nog naar Grubbenvorst, wat een energie! Geniet ervan, groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: