2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #183 een avondje zwemmen

Zwemmen

Als je mij had verteld dat ik in de avond zou zwemmen had ik je keihard uitgelachen. Waarom? Ik haat zwemmen! Maar stukje bij beetje begin ik het weer te waarderen, oefening baart kunst. Voor de rest had ik een heel rommelig dagje!

Venlostormt

Gisteren gingen we aan de slag met wat we nog konden betekenen voor Venlostormt. We maakte een planning, waarbij ik en op tijd naar de verjaardag van Oma Fien kan en mee kan naar de verloskundige volgende week. We moesten ons voor 4 dagen in laten plannen.

De rest van de schooldag was niet zo spannend, omdat we alleen maar een uurtje Nederlands en een uurtje productielogistiek hadden.

Middagje vrij

Om 1 uur kon ik weer naar huis en had ik de rest van de middag vrij. Ik deed niet veel tot er een knop om ging rond een uurtje of 4. Beter laat dan nooit ! Ik ging aan de slag met een quote die ik uit wil gaan printen en aan wil denken iedere dag. Ook liep ik even naar de Plus voor een stokbroodje en kruidenboter. En daarna ging ik aan de slag met ideeën op doen.

 

Zwemmen

Simpel maar lekker!

Rond half 7 was Kenneth thuis en aten we koudeschotel van gisteren met een broodje en salade. Daarna maakte ik nog milkshakes als toetje. Een peanutbutter banana milkshake voor Kenneth en een Nutella milkshake voor mij. Allebei héél lekker!

Avondje zwemmen

Na het eten ging ik de afwas doen en erna werkten we aan de tuin! We moesten stenen uithalen die meegaan naar de stort. Een hels karwei waarna ik flink begon te niezen. Toen we klaar waren bedacht Kenneth om in het zwembad te springen. En toen hij zei dat het water nog best warm was, ging ik er ook in. Oefening baart kunst ! Ook oefende we de schoolslag en dat ging door een onbewuste samenwerking van Jill en Kenneth dit keer een stuk beter. Nog een beetje hond, maar niet helemaal meer ! Rond half 10/10 uur gingen we het bad uit, douchen en slapen.

Een rommelig dagje, maar wie had nou gedacht dat ik in de avond nog zou zwemmen! Wat deden jullie gisteren?

Fijn weekend!

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. Ger
    juni 3, 2017 / 3:28 pm

    Leuk je zult binnenkort nog je zwemkleding verslijten en je gaat het leuk vinden zet maar lekker door.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: