2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #184 geshopt, touren en bezoek

bezoek

Het was een leuk dagje gisteren ! Even langs de bieb, shoppen, touren en we kregen onze buren op bezoek. Een gezellige drukke boel waarbij ik mij al met al prima heb geamuseerd !

Shop till you drop

De bieb, een van mijn favoriete plekken!

Mijn wekker ging om 7, omdat ik het dagboekje van eergisteren nog moest schrijven, nog moest ontbijten en wat uitprinten. 20 voor 9 stapte ik in de auto en reed ik naar Roermond. We hadden afgesproken om 9 uur bij papa en mama te zijn en vanuit daar naar de binnenstad te gaan. Ik was dan ook keurig om 9 uur aanwezig! Maar Mandy en Jordy hadden een kleine vertraging, dus ging ik nog even buurten bij mijn schoonpap. Hij haalde namelijk de aanhangwagen op bij zijn overbuurman, om met Kenneth stenen te gaan halen voor bij ons in de tuin.

Een veel te zware tas biebboeken en kleding shoppen. Kan gewoon..

Rond kwart voor 10 waren Mandy, Jordy, Jill en ik in de stad, maar bijna alles was nog dicht. Logisch eigenlijk, maar goed eigenwijs noemen we dat. Dus we liepen de Kruidvat binnen en snuffelde daar wat. Vervolgens Pipoos en daarna naar de bieb. Ik haalde 3 boeken, dus genoeg leesvoer! En toen de rest van de stad door, we hebben een boel winkels gezien! Een leuk feitje is dat er een MAC make-up counter komt in de Douglas, daar ben ik heel blij mee. Duur make-up merk, maar de kwaliteit is fantastisch. Maar goed ik kwam dus met 3 bieb boeken thuis, maar ook met slippers van Van Haren en het jurkje van de C&A.

Touren

lekker lekker

Na het shoppen waren we alle 4 opgebrand. We aten 2 worstenbroodjes die we mee hadden gebracht van de Bakker Bart en rustte even uit. Papa en mama waren even naar de woonboulevard, dus we waren met z’n vieren. We deden rustig aan en vervolgens kwam er een fikse stortbui en onweer. Dat ging even goed tekeer. Toen papa en mama terug waren dronk ik nog wat en rond half 4 vertrok naar Anura in Vlodrop. Even touren over de wegen met een lekker muziekje op. Vorige week hadden we er al sprinkhanen gehaald, maar zowel Kenneth als ik hadden ze niet in een bak met eten gestopt. Heel dom met dit weer! Dus bijna alle sprinkhanen hadden de geest gegeven (geef ze geen ongelijk!) en zo moest ik dus even nieuwe halen. Ik kletste even bij daar en toen vertrok ik naar huis. Met een tussenstop bij het tankstation voor een flesje water was ik met een half uurtje thuis.

De buren op bezoek

simpel, maar voedzaam, doen we het voor!sh

Kenneth maakte snel een makkelijke maaltijd klaar. Allemaal restjes bij elkaar met een potje wortels. Het smaakte en het vulde, en daar ging het om.

’s Avonds kregen we bezoek van onze buurtjes. 2 leuke mensen die als de verbouwing klaar is aan ons vast komen te wonen. We kregen een mooi hart dat we op kunnen hangen! En we hebben eigenlijk de hele avond zitten kletsen. Van verbouwing tot ballen, van honden tot het verkeer. Echt van alles kwam voorbij. En zelfs toen ze opstapten bleven we door kletsen met elkaar. Een goed teken! Het was in ieder geval een gezellige avond!

En dat was eigenlijk mijn dag! Hoe was jullie dag gisteren?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Ger
    juni 4, 2017 / 12:15 pm

    Zeer leuke buren dus houden zo flink wat leesvoer nog een jurk heb je de nieuwe sprinkhanen nu wel in de bak gezet ja die schoonvader toch als maar werken die gek hi hi dit lijkt wel steno geen komma’s of punten Doei

  2. oma
    juni 4, 2017 / 4:24 pm

    Kelly houdt van variatie en het was een volle dag, vroeg op en laat naar bed. Wat voor een jurk heb je er nog bij gekocht, nu was het kiezen gemakkelijker, met je zussen erbij en Jordy. Op die foto heb je de boeken tussen de voeten en daarboven het jurkje?? Deze dag is ook al weer bijna om, vandaag hebben we een aangename temperatuur gehad, dat doet goed! Mooi, dat je al goed kennis gemaakt hebt met de nieuwe buren. Nog een fijne dag en liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: