2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #185 met oma naar de camping

oma

Kenneth’s oma komt niet gauw ergens anders dan bij haar familie, een paar mensen uit de straat en de Jan Linders. Logisch ook, woensdag wordt ze alweer 93, dus heel gemakkelijk gaat dat ook niet meer. En dat maakte het des te leuker om haar mee te nemen naar de camping!

Early birds

Een lekker budget homemade ontbijtje

s’Ochtends was ik al vroeg wakker, na een niet zo fijne nacht stond ik met een heel brak gevoel op. Kenneth werd rond 8 uur wakker, dus we waren er allebei vroeg bij. Na wat op de telefoon te hebben gescrolled besloot ik broodjes af te bakken. Ik had eergisteren bij de winkel Italiaanse bollen voor af te bakken meegenomen, dat leek me wel handig. Eentje belegde ik vooraf met wat strooikaas, paprika stukjes en plakjes chorizo en op de ander smeerde ik na het afbakken roomkaas. Lekker ontbijtje! En de borden heb ik niet af hoeven wassen, die vielen om toen we aan het kuiten waren.

we all love smoothies

Kenneth ruimde de boel op terwijl ik me ging aankleden. Ondertussen hoorde ik allemaal gerommel beneden en geroep van “Waar ligt dat?!”. Toen ik beneden kwam bleek hij dus smoothies te hebben gemaakt. Heel lief ! En dan hadden we ook het fruit op.

Met oma naar de camping

Rond 1 uur reden we thuis weg om haar te gaan halen. Toen we haar in de auto hadden gezet en we vertrokken vroeg ze hoelang het rijden was. Een half uurtje, maar dat vond ze toch al heel lang. Ik moest er om giebelen, voor haar is bijna alles wel een wereldreis. Zo leuk! Mijn schoonmoeder en de tante van Kenneth hadden het met haar afgesproken dat ze langs zou komen als het een beetje weer was. Dan zag ze iedereen nog even voor ze langzaam op vakantie gaan.

Hmmm abrikozenvlaai!

We kwamen daar en volgens mij keek ze de ogen uit, ze knoterde af en toe en dan weet je dat het goed zit. Het weer zat niet helemaal mee, onder de koffie/thee en gebak kwam er toch wel een buitje over. Niet erg onder de luifel en een paraplu, maar er kwam een pisstraaltje zo op mijn jurk terecht. Kouhoud! Dus ik verplaatste me tussen oma en tante in. Veilig onder de luifel haha. Terwijl iedereen zat te kletsen besloot ik mijn boek er eens bij te pakken en te lezen. Ik las welgeteld 80 bladzijdes en toen ging ik met mijn schoonpap mee naar het dorp!

Dit blijft ook heerlijk, frietjes met frikandel speciaal en daarna nog een klodder mayonaise erbovenop.

We aten namelijk frietjes! Die krijgt oma niet zo gauw, omdat haar dat niet lukt ze te halen. En daarom reden mijn schoonpap en ik naar de friture. We vonden er nog een mooie kleurrijke armband op de parkeerplaats. Heel mooi! En terug op de camping aten we de frietjes met z’n allen op, gezellig!

One love Manchester

Niet ver na het eten was het tijd om Oma naar huis te brengen. We reden even langs ons huis af om wat gereedschap op te pikken en vervolgens door naar haar huis. Nadat we haar veilig thuis hadden afgezet reden we toen verder om nog even bij mijn ouders en Jill langs te gaan. Daar keken we met z’n allen naar One love Manchester, wat ik een erg mooi initiatief vond. En waarbij ik blij was dat er geen berichtgeving meer kwam dat er wat was gebeurd.Rond 11 uur half 12 reden we weer naar huis, laat genoeg!

En toen was de dag alweer om! Hoe was jullie eerste Pinksterdag?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. Ans v Zantvoort
  juni 5, 2017 / 10:10 am

  Eerste Pinksterdag op braderie gestaan met vriendin, heel veel kinderkleertjes verkocht, de opbrengst 82 euro was voor een goed doel, was een leuke lange dag. Na afloop lekker frietjes gehaald. Fijn dat jullie ook een gezellige dag op de camping hebben gehad X

  • Ballontraebay
   juni 6, 2017 / 2:05 pm

   Heerlijk! X

 2. Ger
  juni 5, 2017 / 10:52 am

  Leuk verhaaltje zo leef iedereen mee met oma .

  • Ballontraebay
   juni 6, 2017 / 2:05 pm

   Ja he haha

 3. oma
  juni 5, 2017 / 6:45 pm

  dat is super, dat oma mee ging naar de camping. Ik kan me voorstellen dat ze het een behoorlijke reis vindt. En 93 jaar, mooi dat ze dat nog mee kan maken. Het weer was gisteren super, niet te heet en hier hebben we geen bui gehad. Nu zitten de Pinksterdagen erop. Heb je morgen nog vrij? Groetjes en liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: