2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #186 de eerste honden in huis!

Honden

We bereikten weer een nieuwe mijlpaal gisteren! Er kwamen 2 honden op bezoek, en dat was de eerste keer dat we honden binnen hadden. Een heel leuk moment en verder ook een fijne dag. Laat ik jullie weer even bijkletsen!

Niet zo’n bijzondere morgen

De ochtend was niet zo bijzonder hoor. Ik reed even naar de Lidl en Plus voor nog wat boodschappen en een taartje voor familie die op bezoek kwam. Ook las ik een heel eind weg in een boek, wat overigens best knap is, want daar moet ik tegenwoordig best bewust voor gaan zitten. En dat was het ook eigenlijk!

De mijlpaal: Honden op bezoek!

Zoek Benthe!

Tja en al gauw was het door het lezen ook half 2, en toen hoorde ik geluiden op de oprit van een hele bekende stem. Angelien en Shannen kwamen samen met Benthe en Boets op bezoek ! De oppashondjes waar ik het afgelopen week over had. En ik moet zeggen dat ik het erg goed vond gaan! Benthe is een best wel een bange hond, en ze begon niet te blaffen toen ze Kenneth en mij zag, het was een andere reactie als ik dacht. Ze graafden in de perkjes, renden rond, speelden met een balletje, precies wat een hond doet als die zich lekker voelt. We dronken wat, kletsten wat bij en uiteindelijk gingen we een wandelingetje maken.

Ik nam Benthe onder mijn hoede, terwijl Shannen Boets meenam en Angelien me her en der tips en tricks gaf hoe zij het aanpakte met de honden. Wel zo handig, want iedere baas heeft een andere tactiek voor dezelfde bedoelingen. We liepen lekker het bos in en maakten ze goed moe. Want toen we terug waren gingen ze allebei slapen, tenminste toen we de appeltaart op hadden haha. Je zou maar een stukje appel of deeg missen ! Het was in ieder geval erg gezellig, en heerlijk om ze in de tuin te hebben rommelen !

Een echte zondagavond

Toen ze weer naar huis waren kroop ik weer achter mijn boek, want ik had de smaak wel weer te pakken haha. 304 bladzijdes op 2 dagen, dat deed ik vroeger op 1 dag, dus ik was best trots op mezelf. Maar dan heb ik ook genoeg tijd om het vervolg te lezen. Dat moet over 3 weken weer terug, dus dat is een mooie stok achter de deur!

Honden

Nommie!

Ondertussen bestelde Kenneth pizza en die kwam precies aan toen het boek uit was. Ideaal! Ik nam een pizza Hawaii en die at ik onder het televisie kijken lekker op. Daarna deed ik de afwas en toen was het tijd om nog even te leren voor de presentatie van morgen. En alvast te beginnen met lezen van het vervolg op dit boek. Ook vond ik nog wat leuks uit op mijn telefoon, maar daar vertel ik binnenkort wel wat over.

Het was een leuke dag, met als hoogte punt de honden en het boek dat ik uitlas. Eindelijk weer even helemaal wegduiken in een boek. Zijn jullie ook boekenliefhebbers?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  juni 6, 2017 / 8:33 am

  fijn, dat je er weer van genoten hebt, succes vandaag met de presentatie, maar dat lukt. Groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   juni 6, 2017 / 2:04 pm

   Dank u wel groetjes xx

 2. Ger van Zantvoort
  juni 6, 2017 / 10:56 am

  Zo raak je het onkruid ook uit de tuin kwijt je hoeft het alleen nog maar op te vegen.Ben blij dat het goed gelukt is met die 2 graafmachines.Nou suc6 op school vandaag. groetjes

  • Ballontraebay
   juni 6, 2017 / 2:04 pm

   Precies! Dankje ! Groetjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: