20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #187 afgekoeld door een stortbui

stortbui

Wat een gekke buien gaf het vandaag! Zowel de buien van de leraren als het weer waren zeer vreemd. Ik koelde af door een stortbui, dat was ideaal. Maar des al niet te min wist ik mijn dag wel vol te krijgen, want daar ben ik gewoon Kelly voor haha.

Gekke buien van leraren

De leraren hadden lichtelijk de kolder in de kop haha. Nog 3 weken school en zoveel opdrachten. Soms loopt het me een beetje over, dat ik dan een beetje stoom uit de oren kan laten komen. Maar goed we begonnen met een deelexamen “Offertes maken”, vervolgens een uurtje Engels en toen een presentatie over een bedrijf. Om af te sluiten met 2 mensen van een bedrijf die hun casus kwamen toelichten. Al met al een prima dagje hoor! Voor mijn presentatie had ik trouwens een 8,5, woep woep!

De stortbui

Na school reed ik naar Duitsland. Ik had mijn schoonouders gezegd dat ik wel water voor ze zou kopen, omdat ik er praktisch langs kwam. Dus zo gezegd zo gedaan! Alleen toen ik buiten kwam, kregen we net een stortbui over ons heen. Van die buien koel ik wel altijd af, win-win situatie, want ook de pollen zakken dan neer. Toen ik weer veilig in de auto zat begon de zon weer te schijnen, en reed ik even naar de Aldi en de DM die ernaast liggen. Bij de Aldi kocht ik Schoko Küsse en bananen, bij de DM muesli repen voor de honger te stillen en toen door naar het tankstation. Ik wist voor precies €33,30 te tanken, nou mooi is dat toch! Vervolgens reed ik naar de Appie voor verse pasta en toen ik om half 6 thuis was begon ik gelijk met koken. Mocht je het soort van recept willen zien, dat vind je hier!

Avondje uit

stortbui

Super lekker en met heel veel groenten! Bommetje vitamines.

Toen ik de spaghetti op had deed ik even snel de afwas. Kenneth kwam thuis toen ik die net klaar had, en zo zaten we even samen op de bank. Hij wilde graag even in bad, en ik had me bedacht toch even te gaan buurten bij mijn ouders. Dus ik reed lekker naar hun toe, terwijl Kenneth weer eens een avondje voor zichzelf had haha. Ik wandelde even gezellig mee met mama en Mandy en daarna zaten we gezellig op de bank.

Kaya in haar element voor de camera van de telefoon

Ik haalde Kaya weer eens uit haar kooitje om te knuffelen, maar uiteindelijk vond ze het wat spannend dus poepte ze op mijn broek. Ze kreeg dus een retourtje kooi met een beschuitje haha. En daarna keken we met z’n allen tv, en gewoon lekker kletsen. Altijd gezellig! Rond kwart voor 10 begon ik te gapen en besloot ik maar eens naar huis te rijden. Time for bed!

Voelde het voor jullie gisteren ook als een Maandag?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    juni 7, 2017 / 11:58 am

    Je kunt best goed terugkijken op deze dag. Ik dacht aan het begin dat het ging donderen, maar alles bleef rustig. Ook nog gezellig een stuk gelopen, dat is gezond. Succes vandaag en tot morgen. Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: