2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #188 laden, lossen en oma’s birthday

laden

Het was een drukke dag gisteren! Eerst helpen laden en lossen bij VenloStormt en vervolgens door naar Oma Fien haar verjaardag. Ik reed van hot naar her en hield er een hippe panterprint tape aan over. Ik neem je mee!

Laden en lossen

Laden en lossen, doen we gewoon

De ochtend begon met Venlostormt! We waren de vrijwilligers voor het laden en lossen. Om 8 uur waren we bij de loods en om kwart over 8 begonnen we met de eerste zaken in te laden. Flink duw, trek en til werk, maar wel leuk om te doen. We lachten ons rot, want we zagen het iedere keer weer verkeerd als we een idee hadden voor de heftruckchauffeur. Uiteindelijk waren we bijna klaar om 12 uur. Tijd voor lunch! Die bestond uit een Turkse pizza, vlaai en drinken. Om 1 uur bracht een van mijn leraren me terug naar de auto. Ik had genoeg gedaan, dus het was goed geweest haha. Op naar huis douchen, omkleden en door naar..

Oma’s birthday!

Taart en thee!

Oma Fien werd 93 jaar en omdat Kenneth niet kon komen, wilde ik sowieso die kant uit. Zo zag ik die kant van de familie ook weer eens, en dat is ook leuk! Ik heb Kenneth’s neven met aanhang weer gezien, weer bijgepraat met m’n schoonouders en natuurlijk oma blij gemaakt met een bezoekje. Dat overigens hilarisch was, als het redelijk tot goed gaat moppert ze altijd, en dat deed ze. Ze was lekker op dreef op een grappige manier! Uiteindelijk zat ik er van kwart over 2 tot kwart voor 8. Lang genoeg haha.

Intapen

Mijn hippe panterprint tape

Toen ik in de auto zat naar huis voelde ik de pijn al komen, maar bij oma werd alleen maar erger. Mijn hand was weer eens overbelast, dus ik vroeg mama of ze tape erom heen kon doen, dan heeft het weer steun. Ik kletste daar even bij, bekeek wat pakketjes die ik had binnen gekregen en toen reed ik weer naar huis.

Kommetje left-over pasta, jum!

Thuis at ik nog een gedeelte van dit kommetje pasta en toen was het bedtijd. Kenneth smeerde me nog een lading sportgel over mijn schouderbladen en armen, en toen kon ik ook slapen.

En dat was mijn dagje laden, lossen en oma’s birthday ! Hoe was jullie dag?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  juni 8, 2017 / 12:05 pm

  dat laden en lossen is te zwaar voor je, goed dat je het ervaren hebt. Maar de rest van de dag was heel gezellig en oma is 93 jaar geworden, mooi toch! Gisteren was er weer zo’n akelige wind en dan is het buiten wat minder, maar ik had binnen ook een bakklusje. Havermoutbrood gebakken en het is ook nog lekker ook en oer gezond.
  Kelly, en fijne dag vandaag en amuseer je. Groetjes oma xx

 2. José
  juni 8, 2017 / 1:15 pm

  Het was inderdaad een drukke dag. Vooral oma hield ons goed bezig. Zo hoor je nog eens uitspraken van vroeger. Is toch wel leuk. Oma moppert wel maar is toch altijd blij als we komen en je weet nooit hoelang dat nog kan. Groetjes!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: