2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #189 mijn neefje bekijken

neefje

Het was een geweldige dag gisteren! Ik mocht namelijk met Mandy mee naar de verloskundige. Kijken hoe het met neefje was. En dat was gaaf! Daarna was ik de hele dag bij mijn ouders en ’s avonds deed ik nog wat huishoudelijke klusjes.

Neefje bekijken

Het was gisteren vroeg dag, de eerste wekker om kwart over 5, en 3 kwartier later mijn eigen. Ik had een appje van Kenneth of ik zijn headset wilde brengen, dus om kwart op 6 zat ik in de auto op weg naar Venlo. Helemaal prima, want ik moest toch op. Om 7 was ik thuis, at ik mijn ontbijtje, schreef ik het logje van eergisteren en om kwart voor 8 sprong ik weer in de auto naar Roermond.

Ik mocht namelijk met mijn zusje mee naar de klinisch verloskundige! Daar had ik al die tijd al zo opgehoopt dat het was alsof er een droom uit kwam. Ik voelde me een echte bofbips, want ze kreeg een kleine echo en ook naar het hartje werd even geluisterd. Zo magisch mooi! Een trotse tante! En neefje doet het goed, dus dat was wel heel fijn om te horen.

Vrije dag

De dames on duty

Nadat ik terug was belde ik mijn leraar op die leidinggevende was vandaag bij onze groep voor Venlostormt. Ik moest namelijk weten of ze nog wat aan me hadden, of dat ik beter weg kon blijven. Nadat ik een kwartier later werd terug gebeld kreeg ik de conclusie dat mijn hulp niet meer nodig was. Dus ik kon thuis blijven. Helemaal prima! Ik bleef lekker bij mama hangen terwijl de rest werken en naar school was. De hondjes stonden op de uitkijk, ik ging mee op duty voor de postbode, zodat ik op tijd zou zijn om het aan te nemen.

mijn cruesli dispenser!

Toen papa en Jill weer thuis waren kletsten we nog even bij, tekende ik wat en vervolgens gingen Jill en ik naar de Action. Uiteraard kwam ik weer met rare dingen thuis. Zo kocht ik een cornflakes dispenser, jawel, echt waar. En nog wat handige dingen. Rond 5 waren terug en dronk ik nog wat. Toen was het tijd om naar huis te gaan, ik moest nog wat ophalen bij de Appie en eten maken. Dus zo gezegd, zo gedaan!

Drukke avond spits

neefje

Dit blijft mijn favoriete gerecht!

Ik maakte nasi met satésaus en saté stokjes van mijn schoonouders. Lekker! Rond half 7 zat ik ermee op de bank, even een rust momentje met een YouTube filmpje op. Als toetje maakte ik een restje ijs op met een banaantje en wat slagroom. Moet kunnen haha.

Donderdagen zijn voor feest toetjes!

En toen kon ik aan de bak, eerst de badkamer en slaapkamer poetsen en daarna de benedenverdieping stofzuigen. Toen even een uurtje laptoppen terwijl Kenneth zijn favoriete serie keek. Die was trouwens weer rond half 8 thuis. Deze week loopt het niet helemaal volgens mij haha. Toen zijn serie was afgelopen deden we samen de afwas, zette ik de cornflakes dispenser op en vouwde ik de was op.

En toen was het tijd om dit dagboekje te schrijven!

Het was een lange dag, maar ik heb er wel van genoten. Wat aten jullie gisteren?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juni 9, 2017 / 8:52 am

    Dat was natuurlijk een geweldige ervaring. Met Mandy mee en echo bekijken. Gelukkig, dat alles goed is met het kleintje. Verder was het weer een dag met variatie. Een fijne vrijdag en dan al weer weekend. Groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: