20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #19 mengelmoes

mengelmoes

Ons avondeten bestond vandaag uit een mengelmoes. Des al niet te min was het erg lekker en en ik blij dat we een magnetron hebben haha. Want met een niet fit ventje en een tandartsbezoek heb je geen zin om echt te koken. Dus ontstond er dit !

mengelmoes

De mengelmoes bestond uit nasi met voor mij natuurlijk loempia saus en een halve wrap van gisteren. En ik moet zeggen dat het lekker was, ondanks het feit dat het voor geen meter bij elkaar past! Ik mocht van mijn ouders blijven eten, maar toen ik hoorde dat Kenneth zich niet lekker voelde, vond ik het een fijner idee om toch naar huis te gaan. Dus aten we gewoon de kliekjes op, en dat smaakte gelukkig ook! En als toetje aten we nog Oreo koekjes, dus ik vond het wel geslaagd.

Wat aten jullie vandaag ?

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: