2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #190 & #191 Mandy’s verjaardag vieren!

verjaardag

Gisteren werd Mandy 21 en vierden we haar verjaardag ! Een gezellige dag waarbij ik een kleine pitstop maakte bij de spoedapotheek. En eergisteren had ik een heel rustig dagje, dat ook erg fijn was. Ik neem je mee!

Vrijdag: #190 Lekker rustig aan

bammetjes hagelslag en een saté bapao. Moet kunnen!

Vrijdag begon de schooldag om kwart voor 10. We moesten een verslag maken van wat we hadden gedaan met de logistiek bij Venlostormt en daarna konden we weer naar huis. Rond 12 uur zat ik op de bank met mijn boterhammetje en mijn broodje bapao. Rustig begin van het weekend.

Nooit gedacht dat versiering zo moeilijk kon zijn!

Jill appte me of ik met haar mee wilde op jacht naar versiering voor Mandy’s verjaardag. Eerst wilde ik nog het vervolg op Girl Online uitlezen en toen ik dat had gedaan reed ik naar Roermond. Ik nam Jill mee en Mandy ging met papa en mama boodschappen doen. We reden heel Roermond af voor de versiering en uiteindelijk waren we tevreden.

Nasiii

Toen we terug waren, kwamen zij net thuis van het boodschappen doen. Dus ik hielp even inruimen en daarna reed ik weer naar  huis en tikte ik de 7000km aan. Ik moest nog even naar de boekhandel bij ons in het dorp en ik had honger. Dus na mijn bordje nasi liep ik het dorp in en maakte er gelijk maar een wandelingetje van!  Kenneth kwam thuis toen ik net thuis was, rond half 8 en toen hebben we de hele avond lui op de bank gehangen. Moet kunnen!

7000 km al weer gereden met mijn scheurmobiel

Zaterdag #191 Mandy’s verjaardag vieren!

Hoezo blij ?! haha

Mandy was gisteren jarig en dat vierden we natuurlijk! Eerst zwaaiden we mijn schoonouders uit, die zijn namelijk gisteren op vakantie gegaan met de caravan. Zoals je hierboven ziet was mijn schoonvader heel erg blij haha. Nadat we hun hadden uitgezwaaid was het party time. Mama had een kleine aardbeienvlaai gehaald voor ’s ochtends en die peuzelde we lekker op in de tuin.

Lekker!

Tijd voor het feestje

We hingen lekker rond in huis en daarna was het lunchtijd. Met z’n allen broodjes eten! Rond 2 uur half 3 volgens mij kwamen opa en oma. Ik hielp even mee met de vlaai en het drinken, want daar had ik zin in haha. Ondertussen werd ik niet helemaal lekker en kreeg ik last van mijn longen. Niet ernstig, maar een rot gevoel. Terwijl ik bezig was met de vlaai te snijden, kwamen ook onze tante, oom en neef binnen wandelen. Dat was wel handig, kon ik gelijk verder haha.

Ik plofte weer neer op een stoel buiten, maar echt lekker ging het niet. Je krijgt er een heel opgejaagd gevoel van, dus toen onze andere tante en neef binnen kwamen ging ik weer aan de slag met de vlaai. Een goede oefening om vlaaien te snijden! Daarna belde ik de huisartsenpost voor een spoedreceptje voor de ventolin. Die kon ik een uur later ophalen en zo gezegd zo gedaan. Dat was geen probleem!

Papa al in actie!

Toen iedereen weer naar huis was, stookten papa en Jordy de barbecue aan! We dekten de tafel en mama maakte frietjes uit de oven. En zo at ik 1 worstje, 1 hamburger en 1,5 speklapje op. Lekker !

Jammie, dat was lang geleden.

Kenneth ging met Jordy een terrarium halen voor ons nieuwe toekomstige huisdier. En ondertussen amuseerde ik mij met wat stiften en een vel papier buiten. Lekker rustig avondje! Toen ze terug waren zaten we nog een tijdje buiten met een smeulend houtblok. Die hadden we al eerder aangezet, maar op de een of andere manier ging hij ook weer uit. Rond 12 uur waren we weer thuis. Een lange gezellig dag!

Gezellig kaarsjes aan

Venlostormt

’s Middags las ik het bericht dat er een ongeluk had plaats gevonden tijdens Venlostormt. Een jonge vrouw was in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en vanochtend hoorde ik dat ze was overleden. Het raakte me, ondanks dat ik er verder totaal niet bij betrokken ben of was. Ik weet niet of het door iemand wordt gelezen, maar wel wil ik ook hier graag iedereen die er mee te maken heeft (gehad) heel veel sterkte wensen. 

En dat waren de afgelopen 2 dagen! Wat deden jullie gisteren met het warme weer?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

  1. oma
    juni 11, 2017 / 11:57 am

    mooi geschreven Kelly, duidelijk en ook heel sociaal. het laatste stukje vond ik helemaal goed van je! Gaat het nu beter met jou? Je weet zelf al wat je dan nodig hebt. Nog een fijne zondag verder, groetjes en liefs van oma xx

  2. Ger
    juni 11, 2017 / 3:05 pm

    Wie is die gek op de caravan hi hi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: