2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #192 een zondags dagje

zondags

Het was een zondags dagje ! Na een gezellige verjaardag deden we het lekker rustig aan, wat huishoudelijke klusjes, even winkelen en nog wat drinken bij papa en mama. En daarna probeerden we wat uit als avondeten!

Zondags klusje

Altijd lekker zo’n ontbijtje

Een typisch zondags klusje is toch wel boodschappen doen en stofzuigen. Terwijl Kenneth even beneden de stofzuiger er door heen liet gaan kleedde ik me aan. Daarna gingen we samen naar de supermarkt om boodschappen te doen en het ging goed haha. We namen niet heel veel meer mee dan het lijstje, dus we waren goed geslaagd. Terug thuis laadde we alles uit en toen was het tijd voor ontbijt! En ondertussen keek Kenneth zijn favoriete serie en ondertussen was ik op mijn telefoon aan het snuffelen.

Winkelen met Jill

’s Middags wilde we even naar de Action en de Big Bazar. We vroegen Jill mee, dus die pikten we eerst thuis op en daarna gingen we even shoppen. Eerst even langs de Big Bazar, toen even naar de Xenos,  en erna naar de Toys XL. Daarna reden we nog even naar de Action en we sloten het af bij de Heuts haha. Heel veel soorten winkels! Toen reden we weer naar papa en mama. We zaten er een hele tijd, dronken wat, kletsten wat, hingen wat en rond 5 uur gingen we weer naar huis!

Aviko maaltijd

Het Zwitsere maaltijdje, erg lekker!

Terug thuis maakte Kenneth een Aviko maaltijd klaar die we hadden gevonden in de supermarkt. Zo’n diepvries maaltijd voor 2 personen. Dit was de Zwitsere variant met rosti, ui, kaas en spekjes. En daarbij maakte hij nog wat vissticks. Een lekker maaltje. Als toetje maakte ik een bekertje pindakaas banaanmilkshake.

Peanutbutter bananamilkshake ! Liefde!

Ik wilde eigenlijk de Sims 4 kopen en daar mee aan de slag gaan, maar ik deed het toch maar niet. Ik wacht er mee tot een volgende keer. Een beetje balans vinden is niet verkeerd. Dus ik keek mee naar Father Brown, de serie van Kenneth. Rond half 9 begon ik de boterhammen te smeren en nadat we nog wat keken op tv gingen we rond half 10 naar bed. Lekker op tijd!

Het was een echt zondags dagje! Hoe was jullie zondag?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    juni 12, 2017 / 7:47 am

    wij hebben ook een heel rustig dagje gehad en dat is o.k. met die warmte. Een fijne dag Kelly en groetjes van oma xx

  2. José
    juni 12, 2017 / 11:51 am

    Onze zondag bestond uit file rijden.ongeveer 2 uur stapvoets gereden om langs München te komen. Uiteindelijk kwamen we om 16.30 uur aan op een mooie camping in Oostenrijk en konden we genieten van de zon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: