2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #193 de lotto gewonnnen

lotto

Je hebt zo van die dagen, dagen die heel gewoon zijn en eindigen met het gevoel alsof je de lotto hebt gewonnen. Zo’n kangoeroe gevoel ! Maar goed, waardoor kreeg ik dat lotto gevoel dan ?

Een fijne schooldag

Het was een fijne schooldag gisteren ! We maakten een casus af en moesten hem inleveren. Tussendoor hadden we even pauze en daarna gingen we door met het examen Vendor Rating. Wat inhoudt dat we de offertes kregen die anderen vorige week hadden gemaakt en moesten beoordelen. Op basis daarvan vinden volgende week de mondelingen plaats! Heel spannend allemaal! Toen dat voorbij was kon ik weer lekker naar huis!

Winnen van de lotto

De ideale combinatie

’s Middags at ik eerst mijn lunch en daarna ging ik aan de slag met een verslag voor een vak op school. Ik was er de hele middag mee bezig terwijl ik wat tv keek en aan het appen was met Michelle. Rond kwart over 4 was Kenneth alweer thuis ! Dat was erg leuk ! Daarna belde Michelle op dat ze net met de leraar had gebeld en we waarschijnlijk morgen (vandaag dus) vrij hadden, en we dat binnen 5 minuten zouden hoor. 5 minuten later kreeg ze de mail binnen en hadden we vrij! Party time ! Het voelde alsof ik 2 keer de lotto had gewonnen op een dag. Daarna was het tijd om te koken, want Kenneth en ik hadden al een hele tijd honger.

Gezellig

Geen verkeerd maaltje !

Ik maakte een filetlapje met aardappelrozetjes, sperzieboontjes en broccoli. Gemakkelijk en met genoeg groentes, precies goed. Daarna liep ik nog even snel voor Jill naar de Bruna en liep ik voor Kenneth gelijk even naar de Kruidvat. Door mijn gehaaste houding, kwam ik wat vreemd over haha. Ik zie er niet uit als ik me voor mijn gevoel moet jagen. En nu kwam ik net de buurvrouw tegen, zij werkt bij de Bruna, dus dat gaf een wat vreemd tafereel haha. Terug thuis waste Kenneth en ik af, keken we wat tv en vervolgens reed ik naar Roermond. We kletsten, er kwam iemand de oude eettafel halen en we hadden het over een kitten die een collega van Kenneth had gevonden. Als het een zwerfbeestje zou zijn wilde Kenneth en ik hem wel hebben. Maar dat zien we nog wel. Het was in ieder geval gezellig bij papa en mama.

Een verrassing

Ik kreeg een appje van Kenneth dat hij een verrassing voor me had en of ik over niet al te lange tijd naar huis kwam. Dus ik reed naar huis en toen bleek dus dat hij een ontbijtje voor mij had gemaakt voor morgen. Een omelet en gekookte eitjes. Heel schattig en lief! Toen had ik voor de 3e keer de lotto gewonnen haha.

Het was een fijne dag! Wat aten jullie gisteren?

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  juni 13, 2017 / 7:55 am

  zo kan het ook gaan, dat was een leuke dag, iedere dag is ook weer een verrassing, als het maar een leuke is.
  Een fijne dag Kelly, geniet ervan. Groetjes oma xx

 2. Ger
  juni 13, 2017 / 9:45 am

  Nog ff en je kunt entre vragen jonny hamster kameleon een kat 2 honden op visite klein dierentuintje.maar ja jullie zijn nog jong. Alleen straks de oppas nog vinden. Maakt Kenneth weer halve dagen om 4 uur thuis zo verdien je niks. Werken moet hij anders word tie ook nog lui hi hi. Fijn dat je 3 keer de lotto heb gewonnen ik hoop dat je ook aan mij denkt . Jesus wat een lange brief heb ik geschreven niet normaal zeg.Grusse aus oostenrijk von pappie und mammie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: