2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #194 een dagje thuis werken

thuis

Het was een dagje thuis gisteren, dat wilde ik ook want ik moest echt tijd steken in school. Het jaar is bijna voorbij, en ik moest nog een aantal dingen doen. En voor de rest was het een lekker rommel dagje, ik neem je mee!

Een lief ontbijtje

Hoe lief!

De verrassing van eergisteren was het ontbijtje van gisteren. Heel lief! 2 boterhammen met een omelet. Ik sliep overigens niet uit, ik wilde op tijd aan de slag, dus ik zat om half 7 gewoon beneden! Even schrijven, ontbijten en artikelen lezen, een Sims spel downloaden op mijn tablet en toen besloot ik nog even te douchen. Rond kwart over 9 zat ik op de bank en ging ik aan de slag! Ik werkte tot 12 uur aan het verslag van LLB. En toen vond ik tijd voor de grote pauze.

Thuis rommelen

Mijn ontbijtje voor lunch

Na de lunch was ik nog 1,5 uur bezig met Nederlands en toen vond ik het genoeg geweest. Ik keek tv en ging aan de slag met mijn bullet journal. Ik vond een toilettasje, of eerder make-uptasje in mijn kast en die wilde ik gaan gebruiken als tasje ervoor. Een vak voor het boekje en een apart vak voor de pennen, potloden en wat er nog meer nodig is. Echt ideaal als je het mij vraagt ! Ook keek ik naar MTV, en schreef ik het receptje over de bonenschotel. Echt even thuis aan het rommelen dus.

Nog even snel naar de winkel

thuis

Een heel gewoon maaltje

Ik maakte de aardappeltjes en het vlees van gisteren warm en maakte er rode kool bij als groente. Lekker makkelijk ! Daarna moest ik nog even snel naar de winkel voor wat kleine dingetjes. Dus daar wandelde ik op mijn gemakje naar toe. Rond kwart op 7 was ik weer terug en Kenneth was toen net thuis. We kletsten en keken samen tv, waarna ik besloot de mini afwas te doen. Ik ruimde nog wat kleine dingen op en toen was het tijd om de boterhammen te smeren en naar bed te gaan.

Een hele saaie thuis dag waar weinig spannends over te vertellen valt! Hoe was jullie dinsdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  juni 14, 2017 / 9:15 am

  Zo lekker zo’n dagje mmmmgenieten xxx

 2. Ger
  juni 14, 2017 / 10:00 am

  Kun je in ieder geval bij leren. En daarna wat relaxen. Daar is een vrije dag toch voor.

 3. oma
  juni 14, 2017 / 5:31 pm

  Zo gauw je gaat werken, dan ga je een dagje vrij waarderen, dan is alles anders. Even niks aan je hoofd!
  Misschien ben je vandaag dubbel actief geweest. Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: