2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #195 door de jungle en teveel knoflook

jungle

Het was een echte schooldag gisteren! De hele dag bestond uit school, en daarna had ik niet echt super veel meer over van de dag. Maar ik heb genoeg gedaan en ik ging op pad in de jungle!

Productieve morgen

De ochtend begon om 6 uur, Kenneth hoefde ook pas om 6 uur op, dus dat was gezellig. Nadat ik hem had uitgezwaaid, belde om terug te komen voor de sleutels en vervolgens weer uitzwaaide maakte ik m’n ontbijtje. Ik schreef over eergisteren en maakte m’n tas klaar. Ik deed een was in de droger en ik belde met mama. Daarna bracht ik het plastic weg en reed ik naar school! Ik vond dat ik goed bezig was haha.

School

School was niet bepaald extreem boeiend. We begonnen met het afsluiten van een vak, wat we volgende week definitief afsluiten met mondelingen. Daarna hadden we een uur herhaling van productielogistiek. Een uurtje Duits, voor nog te oefenen met grammatica en lezen. Na de pauze nog een uurtje zelfstandig werken aan LLB. Vervolgens weer herhaling van productielogistiek. En we topten de dag af met rekenen. Zoals ik al zei, een lange dag, tot kwart voor 4. Terug thuis dronk ik wat en liep ik naar de supermarkt voor spullen voor een salade. Ook maakte ik toen ik weer thuis was peach cobbler, de reden daarvan lees je morgen! En toen ik een uurtje relaxen.

Teveel knoflook

jungle

Dit was erg geslaagd!

Toen de peach cobbler de oven uit kwam was Kenneth onderweg naar huis. Het was alweer half 7 geweest, dus ik verwarmde de oven naar nog wat hoger en toen mocht de zalm in bladerdeeg met spinazie in. Daarnaast maakte ik een goed gevulde salade met verschillende soorten sla, komkommer, paprika en een uitje. Ook maakte ik een dressing met yoghurt, mayonaise, bieslook en jawel knoflook. 2 teentjes knoflook. Toen we begonnen met eten was het al snel duidelijk dat het wel heel veel knoflook was. Je mond brandde weg haha! Gelukkig was het wel lekker. Na het eten begon Kenneth alvast aan de afwas terwijl ik nog een beetje kwark at en ik maakte het af door af te drogen.

Door de jungle

Ik reed nog even naar mijn ouders, maar om binnen te komen moest ik door de jungle, oftewel de voortuin. De stoep ligt open, omdat ze een nieuwe riolering aan het aanleggen zijn, dus ze zijn een beetje gekooid. Wat ik alleen niet door had was dat ze een zandpaadje naar de straat hadden gemaakt. Voor niks de jungle in! Maar goed we kletsten even bij, ik keek mee televisie en ik was op vliegenjacht. Papa was zo slim om met de mepper op mama’s been te slaan, want er zat een vlieg, en dat ging wat hard. Dus nadat mama hem had afgepakt nam ik hem over en ging op jacht! Humor! Rond 10 voor 10 reed ik weer naar huis en was het bedtijd.

Het was zoals je las niet zo’n hele spannende dag! Maar de knoflook en het jungle avontuur maakte het wel leuk. Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. ans v Zantvoort
  juni 15, 2017 / 8:10 am

  S’ middags lekker met Luca naar mijn zusje geweest een ijsje eten, daarna zwemmen in het park, en toen naar Mc Donalds, ben later toch maar even gaan sporten, voor de calorieën

  • Ballontraebay
   juni 15, 2017 / 8:50 am

   Haha wel een heerlijk dagje!

 2. oma
  juni 15, 2017 / 8:19 am

  we hebben een werkzame dag gehad, de voortuin is weer bijgewerkt en de leibomen ook weer gesnoeid, dat geeft ons een goed gevoel, vandaag wordt het weer heet. Een fijne dag Kelly en succes! Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: