2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #196 High tea en spontaan ijsje bij Clevers

high tea juni

Het was een gezellige dag gisteren! We hadden de high tea waarvoor ik eergisteren peach cobbler bakte, we deden wat nuttigs en daarna zaten we in een stortbui op het terrasje bij ijszaak Clevers!

High tea’en

Iedereen had zijn best gedaan!

De high tea was het punt waar we naar uit hadden gekeken tijdens de lessen ervoor.We begonnen met een uurtje Engels, waarin we wat nuttigs deden en Kahoot speelden. Ik werd 2e bij het onderwerp Engeland. Daarna hadden we een uurtje Duits, waarbij we spullen nakeken en wat grammatica maakte. Na Duits hadden we een half uurtje Wiskunde en toen was het half 12 en tijd voor de high tea!

nom nom nom

Het was een gezellige boel en iedereen had wel wat mee genomen. Mijn Engels lerares had scones meegebracht! Finally scones again! Verder hadden we cake, brownies, de peach cobbler, Italiaans brood, gehaktballetjes, sandwiches en verschillende soorten wraps. Het smaakte allemaal en het was een prima lunch haha. Na de pauze hadden we nog een uurtje productielogistiek waarbij ik transporteur speelde tijdens een interactieve opdracht. Erg leuk!

Spontane ijscoupe bij Clevers

Michelle’s ijs

Toen we pauze hadden kwamen er een aantal op het idee om een ijsje te gaan eten bij Clevers. Normaal zou ik nee zeggen, maar vandaag besloot ik gezellig mee te gaan. We reden uit eindelijk met 8 man in 4 auto’s naar Arcen om daar op het terras te zitten. We waren vergeten dat het Duitse dag was, dus het zat stampensvol. Dus toen het eerste het beste tafeltje vrij kwam schoten we daarop af. We haalden verschillende stoelen bij mensen weg die ze niet nodig hadden. En zo zaten we dus heel knus aan een tafeltje haha. Wel heel gezellig. We zagen een bui aan de overkant van de maas, en toen we op onze app zagen dat hij bij ons over kwam waren we benieuwd.

Mijn ijs!

We bestelden ons ijs, en niet veel later kreeg ik mijn yoghurt ijs met aardbeien. Daarvoor had ik wel al de koekjes en geproefd van Michelle’s ijs. De ober vertelde dat het yoghurt ijs was, maar toen ik aan het ijs begon had ik in de gaten dat het die van haar was. Oeps! We ruilden om en toen was het opgelost.

wat een weer..

Maar terwijl we gezellig zaten te eten kwam de bui steeds dichterbij. En toen hoorden we gedonder en viel het met bakken uit de lucht. Ik had gelukkig mijn ijs al op, maar veel andere gasten hadden er water in staan. We werden goed nat en na 5 minuten begon de zon weer te schijnen. Rond 4 uur werd ik weer bij school afgezet en reed ik naar huis.

Houthakkersburger en salade

Zie jij ook een pac-man ?

Rond kwart voor 5 was ik thuis en belde Kenneth dat hij ook op weg was naar huis. Dus toen hij thuis kwam maakte ik nog even snel LLB af en ging hij zich douchen. Ik maakte de houthakkersburger klaar en deed nog wat bietjes bij de salade. We hadden allebei niet veel honger niet heel gek met het weer en wat ik al op had. Dus ik was weer goed gevuld na ons maaltje. Ik deed nog even de afwas en toen reden we naar mijn ouders. Papa was op dat moment alleen, want de rest was naar de Action. Dus gingen we even de vissen van mijn schoonouders verzorgen. Toen ze terug waren aten we de overgebleven peach cobbler op. Rond kwart voor 10 reden we weer naar huis, maakten we de tas klaar en toen was het bedtijd.

Het was een hele gezellige dag! Wat aten jullie gisteren met dat warme weer?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

  1. Ger
    juni 16, 2017 / 9:37 am

    Leuke dag dus met een engels high tea en ijs. Kenneth weer een halve dag. Ga zo door groetjes uit Caorle in Italië

  2. oma
    juni 16, 2017 / 5:44 pm

    Ja Kelly, het lijkt wel alsof je vakantie hebt, allemaal gezellige bezigheden. Nu is het al weer weekend. Een fijn weekend samen! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: