2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #197 spontaan mee op de vrachtwagen

spontaan

Oma zei gisteren “het lijkt wel alsof je al vakantie hebt”, en eerlijk gezegd heb ik dat gevoel ook. Gisteren had ik school tot half 3 en daarna reed ik vlug door naar DSV. Nog even spontaan een ritje mee op de vrachtwagen!

Vergaderingen houden

School was niet zo spannend, een uurtje zelfstandig werken, daarna lading berekenen, nog een half uurtje productie logistiek en we sloten af met vergaderingen houden bij Nederlands. De eerste vergadering was een chauffeursvergadering waarbij ik voorzitster en planner was. Michelle en Evi zaten er ook bij, zij speelden voor chauffeurs. Het was een veilige vergadering volgens de lerares, ze had op wat meer spanning gehoopt. Maar we deden het voor de rest super en kregen een 8,5. De 2e vergadering ging over dat we ons transportbedrijf zouden uitbreiden. Dit maal waren we alle 3 planners en was Evi voorzitster. We gingen in een soort van discussie, maar kwamen eruit. En doordat we wat met de kritiek hadden gedaan kregen we een 9. Wat een 8,8 maakt, top! En om half 3 stapte ik in de auto.

Spontaan mee op de vrachtwagen

Broodjes!

Onderweg belde ik Kenneth op om te vragen waar hij was. Misschien kon ik dan nog mee op zijn 2e koppelrit. Hij was bijna bij DSV en stond nog bij mijn oude stagebedrijf te laden. Dus in plaats van links naar huis te gaan, ging ik rechts door naar DSV. Eerst langs het tankstation, ik had geen brood meegenomen omdat ik dacht dat ik rond 1 uur klaar was. Ik werd er niet lekker van, dus ik was blij toen ik bij het tankstation was.

Nadat ik een broodje had opgepikt wachtte ik in de auto tot hij bij DSV aankwam. Ondertussen at ik mijn broodje op. Ik klom de wagen in en toen konden we gaan koppelen bij DSV. Vervolgens reden we naar UPS in Roermond, 4 keer koppelen en toen terug naar Venlo. Een leuk ritje! We stopten nog even bij Kenneth’s baas voor AdBlue en zijn papieren in te leveren. En toen door naar DSV afkoppelen. We liepen nog even de planning binnen, wat ik erg leuk vind altijd en toen gingen we naar huis. Weekend!

Kip met champignons, paprika, ui en een broodje

Vrachtwagen

Niet verkeerd!

Ik had wel weer honger gekregen toen we om kwart over 7 eindelijk op de bank zaten. We bestelden een broodje met kip en groente. Erg lekker en niet zo ongezond. Kenneth viel in slaap op de bank en ik keek tv. Ik brulde nog gezellig mee met Tros Pleinfeest en toen was het bedtijd!

Het was leuk om even spontaan de wagen in te klimmen. Hoe was jullie vrijdag? Houden jullie ook van spontane acties?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juni 17, 2017 / 11:56 am

    ja Kelly, wat ga je doen als je binnenkort zo’n lange vakantie krijgt. Ik denk dat dat ook plannen wordt!
    Een fijn weekend samen en hou de hitte maar buiten! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: