2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #198 ontmoet kameleon Pascal !

kameleon

We hebben weer gezinsuitbreiding gehad, we hebben er weer een klein wezentje bij, namelijk kameleon Pascal! Die haalden we gisteren op en we kregen bezoek van vrienden die we al een dik jaar niet meer hadden gezien. Ik laat je gauw Pascal en de rest zien!

Mijn favoriete truck

Zoals de vaste bezoekers van Ballontraebay wel weten ben ik gek op de truck van Janssens transport. Gisteren was ik al om 8 uur op pad, niet vanwege de truck, maar vanwege Vaderdag. Ik wilde papa nog wat halen, en ik moest om half 9 bij de bakker Bart zijn voor brood. Dus nadat ik het cadeautje had gehaald liep ik naar de Bakker Bart en werd het vroege opstaan beloond met mijn meest favoriete wagen! Dat was wel heel leuk kan ik je vertellen. Nadat ik het brood had opgepikt haalden ik nog wat spullen bij de Plus. Nog even profiteren van de handige aanbiedingen! Op de terugweg naar huis kwam ik Opa tegen, dus daar babbelde ik even snel mee en toen reed ik verder naar huis.

Kameleon Pascal

Rond 20 op 12 stonden we bij hobby-zoo Anura! We kochten de nodige spullen en jawel, kleine kameleon Pascal ging ook mee. Het terrarium hadden we vorige week al gekocht, dus dat hadden we gelukkig niet meer nodig. Aan de kassa belde mama op dat ze met papa iets op kwamen halen en dan ook even kwamen neuzen bij Pascal, heel gezellig!

En dit is onze Pascal

Dus toen we terug thuis waren aten we snel lunch en deed ik de afwas. Kenneth was ondertussen druk bezig om Pascal te installeren in zijn huis. Papa en mama kwamen niet heel veel later aan. Ik was nog bezig met afdrogen, dus mama schoot me even te hulp. En ondertussen maakte ik het drinken klaar. Ze bekeken Pascal, we kletsten (logisch lol), en ze keken nog even in onze tuin. Ze vonden het erg mooi! We ontdekten nog een vies mierennest waar ik gelijk mierenpoeder op knalde. Einde verhaal voor dat gelukkig.

Pascal was ondertussen zijn kooi aan het verkennen en zich een beetje aan het verstoppen. Wel liep hij nog even bij mama op de hand, dat vond hij volgens mij niet erg! Toen papa en mama weer naar huis waren ruimden Kenneth en ik snel het hele huis op, want we kregen bezoek.

Geen steek veranderd

Rond half 5 kwamen Tom en Daniëlle, de vrienden die we al dik een jaar niet meer hadden gezien. Het was even vreemd, maar niet voor lang. Toen we eenmaal zaten liep het eigenlijk zoals vanouds. Grappen, grollen, kletsen en gewoon gezellig, zoals ik dat graag zeg. Duidelijk geen steek veranderd haha.

kameleon

Pizza Hawaii met een snufje ananas

Rond half 6 besloten we om naar de pizzeria te lopen en daar wat te eten. Ik nam de pizza hawaii, en hoewel de ananas ver te zoeken was, smaakte hij gelukkig wel! Daarna liepen we nog even door naar de ijssalon verderop waar we een coupe ijs aten. Ik nam de Spaghetti Bolognaise, heel erg lekker en machtig. Dat was lang geleden dat ik die had gehad!

Dat was hemels!

En vervolgens liepen we door naar huis. Een fijne avondwandeling! Rond half 9 waren we weer terug en dronken we thuis wat, keken tv, kletsten bij en noem het maar op. Gewoon wat je doet als je elkaar lang niet hebt gezien. Het was ouderwets gezellig!

Rond half 1 lagen we in bed, tijd voor nachtrust! Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  juni 18, 2017 / 5:40 pm

  Gezellige invulling
  Lief klein diertje erbij helemaal top.
  En nu hier lol
  Vaderdag
  Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: