2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #199 Vaderdag vieren en een mini photoshoot

Vaderdag

Het was gisteren Vaderdag! Het feest voor alle papa’s op de hele wereld en daar buiten. Een gezellige dag waarbij ik nog even op pad ging met Jill voor een kleine photoshoot. Ik neem je mee!

Vroege vogel

Een kampioentje, Duits broodje en beker sinaasappelsap. Jum!

Ik was een vroege vogel, rond 7 uur was ik wakker en kwam het slapen er ook niet echt meer van. Om de tijd te vullen scrolde ik op mijn telefoon, zette het dagboek van eergisteren online, scrolde nog verder door de apps heen, maakte een boodschappenlijstje en toen was het half 9 en ging ik douchen. Ik wilde namelijk op tijd naar de winkel en klaar zijn mocht ze er bij mijn ouders voor kiezen ’s ochtends naar opa en oma te gaan voor Vaderdag. Dus zo gezegd zo gedaan, daarna kroop ik nog even terug in bed en rond kwart voor 10 stond ik op om me om te kleden. Mijn ouders gingen ’s middags, dus ik had genoeg tijd om boodschappen te doen bij de Lidl en de Plus. Terug thuis pakte ik de boel uit en was het tijd voor ontbijt!

Schuttersfeesten

Rond half 2 ging de fanfare bij ons door de straat samen met een hoop schutterijen uit de omgeving. Erg leuk om te zien, en ook om een bekende te zien lopen. Mocht je dit lezen, dan Hoi Linda!. Nadat ze voorbij waren was het alweer bijna 2 uur. We kregen een appje dat mijn ouders en zusjes vertrokken, dus langzamer zeker maakte we ons verder klaar. Nog even hand tam oefenen met Pascal en toen gingen we.

Op de plaats, rust!

We aten gezellig kersenvlaai en proefden Oma’s haverbrood, dat overigens goed smaakte ! Ondertussen kletsten we bij, ik maakte iedereen even wakker door met een bord te klinken en rond half 4, 4 uur gingen we weer naar huis. Thuis hingen Kenneth en ik even de was op en toen gingen we door naar Roermond.

Vaderdag vieren

Vaderdag

Chinees, lekker lekker!

We gaven papa 2 deodorant flesjes van Old Spice, zijn favoriet! Rond 20 voor 5 sprongen papa en ik de auto in om Chinees te halen! En het was er druk! Gelukkig waren we eerder klaar dan gedacht en hebben we hooguit een half uurtje moeten wachten. Dat is dus eigenlijk niks, want bij een Chinees kun je langer zitten. Terug thuis aten we gezellig in de tuin, daarna nog een wafeltoetje, leuke snapchat foto’s met mama en toen begon ik aan een nieuw avontuur!

Mama en ik, lol!

Jill had een wedstrijd gezien van Kalvijn, een Youtuber. Daarvoor moest je een foto delen met je creativiteit. Eerst haalde ik een blikje Fanta, want daar ging het om. Vervolgens maakte we foto’s over voetbal, reden we rond met de auto en de uiteindelijk foto zie je hieronder. Een bewegende foto waarbij ze het blikje ver weg schopt! Heel tof! Het zou dan ook super zijn als je wanneer je instagram hebt het even liked.

Lets kick Fanta💪⚽😎 #eigenbaas #kalvijn #Fanta @kalvijn

Een bericht gedeeld door 24sevenjilly (@24sevenjilly) op

Samen met Jill en papa!

Toen we klaar waren zaten we nog even gezellig bij een en rond kwart voor 10 gingen we naar huis. Onderweg kwamen we een idioot tegen op een Vespa die veel te hard reed. We hebben hem via Facebook bij de politie aangegeven met zijn kenteken en daar dankte ze hartelijk voor. Mooi! Thuis maakte we de tas klaar en toen was Vaderdag alweer om!

Het was weer een familiedag, waar ik veel van hou! Hoe was jullie vaderdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  juni 19, 2017 / 8:13 am

  we hebben een fijne dag gehad, leuk dat jullie er waren, daar genieten we van. En de hitte viel nog mee. Ook heb je leuke foto’s gemaakt en dat voetballen van Jill is heel leuk, jij probeert ook van alles uit! Leuk!
  Kelly, een fijne dag en vlug weer terug uit Krefeld! Liefs oma

 2. Dorothé
  juni 19, 2017 / 7:59 pm

  Gezellige blog
  Het was een leuke dag
  Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: