2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #20 chicken tonight

365 plates #20 chicken tonight

Zo terwijl ik wafels aan het bakken ben heb ik wel even tijd voor dit logje. Vandaag aten we lekker makkelijk met een potje Chicken Tonight! Dit omdat ik wist dat we laat thuis zouden zijn..

Vanochtend om 20 voor  5 zat ik namelijk in de auto. Kenneth had een platte band, dus bracht ik hem en moest ik hem ook weer halen. Ik had nog een potje Chicken Tonight die ik deze week wilde gebruiken, dus dat was perfect voor vandaag! Zo gezegd zo gedaan en zo zaten we dus aan een bord met rijst, kip in chicken tonight hawaii en perzikjes voor de goede orde. Erg lekker!

Eten jullie wel eens Chicken Tonight?


Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: