2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #200 DSV Krefeld en papa’s verjaardag

DSV Krefeld

Hieperdepiep hoera! Het was gisteren papa’s verjaardag! En we brachten met de klas een bedrijfsbezoekje aan DSV Krefeld, waar we een leuk tasje met inhoud meekregen. Een warme, maar leuke dag!

DSV Krefeld

DSV Krefeld

Boh wat was het warm gisteren! De dag begon met papa bellen en lang zal hij leven zingen voor zijn verjaardag. Rond 8 uur sprong ik de auto in en reed ik naar Venlo. We gingen zoals je al kon lezen met de klas naar DSV Krefeld. Het 2 na grootste multipunt, wat wilde zeggen opslag, vervoer over zee, in de lucht, en op de weg komt bij elkaar. Het was overigens niet zo dat we op een luchthaven of een haven terecht kwamen, maar gewoon op een industriepark met een heel mooi hoofdgebouw en grote magazijnen. Het was tof om te horen wat ze er zoal op deden slaan. Ze slaan bijvoorbeeld ook bananenboxen op met stripboeken. Heel gaaf!  Ook kregen we een cursus over de etiquette bij een sollicitatiegesprek. Dat was als aansluiting op het bezoek aan het Euregio huis.

Hmm apfel strudel!

De lunch werd ook verzorgd.. Je kon kiezen uit paella, spaghetti en apfelstrudel met vanillesaus. Natuurlijk ging ik als enige voor de apfelstrudel haha! Tja Kelly en zoet, Kelly en eten dat ze niet gauw heeft is, daar gaat Kelly voor.. ! Op het einde kregen we ons veiligheidshesje van die dag en een linnen tas met een pen, een keycord, een kaart, een brochure, een plantje en een aansteker mee.

Papa’s verjaardag

Jive en ik doen even een veiligheidscheck

Toen we terug waren in Venlo reed ik snel even naar Duitsland. Eerst langs de DM, maar die hadden niet wat ik zocht en toen door tanken. Dit maal had ik voor 40 euro weer een volle tank en 1 op 15 gereden. Best netjes ! Op de terugweg reed ik even langs huis om cadeautjes op te halen en toen door naar papa voor zijn verjaardag. Kenneth was ook vroeg klaar, dus hij kwam na het werk ook naar papa en mama toe. Heel gezellig! Ik showde mijn gekregen veiligheidsvestje samen met Jive in haar hesje haha. Hilarisch!

DSV Krefeld

Altijd lekker, Chinees de 2e dag

We aten mee restjes Chinees van gisteren met sla die ik had gesneden en rijst die mama er nog bij had gekookt. Daarna aten we een ijswafeltje en toen liepen Kenneth en ik even naar het huis van mijn schoonouders. Weer een keer de vissen voeren en het water bij vullen, want dat was weer gedaald. Kenneth reed rond 8 uur naar huis toe, zodat hij Pascal kon checken en ik bleef nog even hangen. Ik schreef alvast het eerste gedeelte uit van vandaag, keek mee naar Sister Act 2 en rond 10 zat ik in de auto naar huis.

Het was een leuke dag, en zo heb ik ook eens DSV Krefeld gezien! Weer eens wat anders dan Venlo. Hebben jullie het koel weten te houden?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  juni 20, 2017 / 8:08 am

  weer heel mooi om te lezen hoe je overal van geniet, leuke foto ook van jou en Jive. Twee kameraadjes. En de hete dag was toch nog vlug voorbij. Wij doen het rustig aan en mijden de hete zon, zoveel als mogelijk. Succes voor vandaag Kelly! liefs oma xx

 2. Ger
  juni 20, 2017 / 10:00 am

  Was zeker beter geregeld in Duitsland dan in Venlo. Lijkt mij wel een leuke ervaring om te zien dat het ook beter kan. De Duitsers hebben meer discipline als de Nederlanders. Fijn dat jullie nog aan mijn visjes denken. Groetjes uit Caorle

 3. Dorothé
  juni 20, 2017 / 1:31 pm

  Echt een leuke foto met Jive
  Enne apfelßtrudel mmmmmm
  Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: