2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #201 leraar voor een paar uur

leraar

Gisteren was ik leraar voor een paar uur, was ik eigenaresse van een transportbedrijf en een garage, en pufte ik de dag weg. Het was heel warm, maar toch ook heel productief!

Leraar voor een paar uur

De morgen was er weer een zoals alle anderen, op het uitzwaaien van Kenneth na. Dat gebeurt niet iedere dag. Op school werd ik even het diepe in gegooid en was ik samen met Michelle leraar voor een paar uur. Er was een meeloopochtend, maar de leraar had per ongeluk een andere afspraak, dus eergisteren had hij me al gevraagd of we dat konden opvangen. Geen probleem! En zo gezegd, zo gedaan. Ik vond het wel geinig om te doen en we kregen er 8 studiemiles voor. Tussen het lesgeven door deden we allebei nog mondelingen. Ik moest er 3 doen, 2 als eigenaresse van een transportbedrijf op zoek naar 30 bestelbusjes en 1 als verkoper. Dat was het gevolg van de vendor rating van vorige week.

Puffen in de warmte

De eerste keer leren voor volgende week is een feit!

De rest van de dag waren we nog best productief op school, maar het was veel te warm. We moesten echt de hitte van ons af puffen. Na school reed ik naar huis toe en begon ik eerst met het afwerken van de schrijfopdrachten en inleveren ervan. Vervolgens leerde ik alvast de Duitse woordjes en productie logistiek voor de toetsweek. Rond kwart over 5 begon ik met koken!

leraar

Oranje boven

Een Spaanse maaltijd van Aviko met worteltjes en vissticks. Een oranje maaltje! Na het eten maakte ik nog even het Duits leren af en toen besloot ik even af te wassen. Na het afwassen was Kiko zijn kooi aan de beurt. Kiko was er zelf niet blij mee. En toen dat klaar was plofte ik fijn op de bank.

Simpel maar lekker

Kwart voor 8 was Kenneth thuis van zijn ritten. Een beetje overkookt, maar dat was ook wel logisch als je de hele dag met een lange broek moest rond rijden. Een beetje teveel van het goede. Terwijl hij zich het zelfde maaltje als mij maakte, maakte ik een soort smoothie milkshake. Aardbeien met 2 bolletjes ijs en veel melk. Meer een melkdrank, maar wel lekker en verkoelend. Daarna waste ik dat nog even af, smeerde ik de boterhammen en was het bedtijd. Of ja rusttijd.

Het was geen spannende dag, buiten het feit dan dat ik meerdere personages speelde. Wat aten jullie?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

 

Volg:

3 Reacties

  1. Ans v Zantvoort
    juni 21, 2017 / 9:27 am

    Leuk zo’n afwisselend dagje, maakt het toch leuk ondanks de hitte. Ik heb een boek laten signeren en een foto gemaakt met een van mijn favorite schrijfsters Karin Slaughter. We hebben lekker huzarensalade gegeten, makkelijk en fris, gr van ons

  2. José
    juni 21, 2017 / 9:42 am

    Dat was weer een leuke dag bij jou. Wij hebben gisteren lido de jeselo bekeken en daar een grote coupe ijs gegeten. Later op de camping in het restaurant had ik tortellini en Ger kip met frietjes.gr xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: