0   14
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #202 Koe als bijrijder en Kiko het brein

Koe

Gisteren had ik een koe als bijrijder toen ik naar huis ging, maar voordat ik uberhaupt weg ging had ik weer een leuke uitdaging met kleine Kiko! Een korte uitdagende dag..

Wat is het toch een schatje..

Kiko zit hopelijk vast!

Die Kiko.. Zo schattig, maar oh zo sluw! Sinds gisteren ben ik er 100% van overtuigd dat het beestje een geheime kamer heeft achter de keuken. Toen ik mijn ontbijt aan het maken was hoorde ik geknaag achter de keuken of in de muren. Ik was er heilig van overtuigd dat het muizen waren. Toch hoopte ik dat het vroege klussers waren, maar dat was niet het geval. Toen ik terug liep naar de keuken begon er een lampje te branden, zat Kiko nog in zijn kooi? En daar was mijn antwoord, nee! Het beestje had zich onder de oven in een lade genesteld. Gezellig! Met een snoepje wist ik hem te pakken. Hij had blijkbaar door dat hij via een buissysteem naar buiten kon. Dus die plakte ik helemaal vast, en binnenkort komt er een konijnen kooi!

Een koe als bijrijder

De beruchte koe! Geweldig toch!

School ging gelukkig wel gewoon goed! Voor de examens die ik de afgelopen dinsdagen heb gehad kreeg ik 2 keer een 8 en 2 keer een 9. Dik tevreden! Mijn begeleidster had al wat leuke dingetjes gegeven voor mijn neefje, maar gisteren sloeg alles. Ze had me eergisteren gevraagd of een schommel koe mij wat leek. Mij leek het hilarisch en gisteren had ze hem bij zich. Dus op de terugweg had ik een koe als bijrijder. Het gaf wat vreemde gezichten, maar ik had lol! Nu nog schoonmaken en dan kan hij naar Mandy en Jordy.

Lezen, brainstormen, alles was beter buiten dan binnen.

’s Middags hield ik mij rustig in en om het huis met YouTube filmpjes, lezen, brainstormen voor Ballontraebay en weer de toetsstof doornemen voor volgende week..

Zoetzure nasi en sjoom

Koe

Een zoetzure nasi

Om 5 uur begon ik met koken, ik maakte een soort nasi met spekjes, groente en rijst in een zoetzure saus. Heel lekker! Daarna liep ik even naar de winkel voor een paar boodschapjes. Terug thuis was Kenneth ook onderweg. Dus toen hij thuis was warmde hij zijn eten op en maakte ik sjoom.

Sjoom, Split in een glas

Sinaasappelsap met een bolletje (ahum 2,5) ijs. Een verkoelend toetje! Waarna het tijd was voor de afwas.

Pascal vraagt volgens mij om 2 sprinkhanen.

We oefenden nog even de sociale vaardigheden van Pascal, want hij is nog steeds best bang. Waarna we hem terug zette en hij er zo bij ging zitten. Wat een mopje. Kenneth sprong nog even het zwembad in en ik ging nog even verder met brainstormen. Toen was het tijd voor de boterhammen te smeren! En daarna brainstormde ik nog wat en ging ik slapen.

Het was een gekke dag met Kiko en de koe! Maar wel leuk, ik heb me geamusseerd. Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

  1. oma
    juni 22, 2017 / 8:24 am

    dat was weer uniek Kelly, wie rijdt er met een koe in de auto? Dat geeft ook bekijks. Een hobbelkoe is best leuk. Vroeger hebben wij een hobbelpaard gehad, langer dan 70 jaar geleden, maar die was vaak bezet. Proficiat met die hoge punten, je bent er bijna. Een fijne dag en doe maar rustig aan, met die hitte. Groetjes en liefs van oma xx

  2. Ger
    juni 22, 2017 / 9:06 am

    Ja die koe is wel leuk. Wat ik me afvraag of die man al klaar was met het leggen van de tegels. Doe Kiko en Pascal maar de groeten. Het gaat wel reuze goed op school met al die hoge punten nog een half jaar leren en een half jaar stage en dan is het gebeurt.Groetjes en XXX

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: