2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #203 van transport op school naar koe transport

transport

Van transport op school, of eigenlijk naar school, tot het transport van een koe. In die warmte wist ik het toch nog voor elkaar te krijgen om van alles en nog wat te doen! Ik neem je mee!

Een korte dag

Het was geen verkeerd ochtendje school gisteren, het was er bloedheet en om die reden regelde mijn lerares dat we wat eerder konden gaan.Wel had ik eerst nog een Engels schrijftoets en hadden we een vol uur Duits. Maar dat was handig, want dan hoefde ik thuis niet meer te leren.

Trailer om koppelen

Onderweg naar huis belde ik weer met Kenneth en toen vertelde hij dat hij naar UPS moest in Roermond. Na even te hebben getwijfeld en de koe te hebben gewassen besloot ik terug naar Venlo te rijden. Thuis was het binnen 30 graden, dus heel veel slechter kon het niet worden in de vrachtwagen met de ramen open. Rond half 4 vertrokken we naar Roermond waar we het voor elkaar kregen om in 25 minuten tijd alles geregeld te hebben. Best wel een topsnelheid als je het mij vraagt. Dubbel koppelen is tenslotte niet het je van het. Afkoppelen, aankoppelen, afkoppelen, aankoppelen en dan kun je gaan. Rond kwart over 6 waren we thuis, dus dat was best een top prestatie!

Koe transport

transport

Meneer de Koe, ik mag hem wel!

Ik at een bordje met nasi van eergisteren, sla en komkommer, maar daar vergat ik foto’s van te maken. Er was namelijk een beetje haast. Ik moest nog even langs de Big Bazar voor boodschappen en ik had een koe te transporteren. Dus de koe zette ik netjes in de gordel naast mij en daarna reed ik even snel langs de Big Bazar. Daarna reed ik naar papa en mama om de koe af te leveren. Ze vonden hem heel gaaf! We dronken wat en toen reden we met z’n 4-en naar de Big Bazar. Mama had Crocs gezien en wilde graag weten of ze ze nog hadden. En die hadden ze! Ze hadden er ook een veel te snoezig notitieboekje met allemaal gebakjes op ! Die ging dus mee… Daarna reden we weer terug en keek ik nog even mee televisie. En toen was het tijd om naar huis en naar bed te gaan!

Een gekke dag vol met transport! Hoe was jullie dag gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. José
  juni 23, 2017 / 10:02 am

  Onze dag was ook heet. Gelukkig hebben we het zwembad naast de deur. En met een glas aperol is het daar op het terras ook goed toeven. Gr xxx

 2. oma
  juni 23, 2017 / 12:18 pm

  onaangenaam warm, maar gauw vergeten, want het is nu wat beter. Verder hebben we binnen wat gedaan en wat meer gerust. Voor vandaag weer een fijne dag Kelly! En dan een fijn weekend en succes met de bestrating! liefs oma xx

 3. Dorothé
  juni 23, 2017 / 1:40 pm

  Ja ja de koe staat hier op zn tussenstation. Nog naar Echt te transporteren lol.
  En de Crocs, vandaag al aangehad. Hele verademing
  Xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: