2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #204 gezellige afsluiting van het schooljaar

afsluiting

Gisteren hadden we de afsluiting van Venlostormt en eigenlijk ook het schooljaar ! Een gezellige boel en een goede invulling van het tropenrooster. ’s Middags was ik even live op Facebook en was ik een langere tijd dan gepland in Roermond. Ik neem je mee!

Afsluiting van het schooljaar

Gezellig in de tuin. Ik keek mijn ogen uit!

Gisteren was de laatste officiële lesdag! We hadden dus een tropenrooster waarbij we om 5 over half 9 begonnen. Eerst een uurtje Nederlands en daarna party! We gingen namelijk met z’n allen naar de boerderij van een leraar waar we met z’n allen VenloStormt afsloten en eigenlijk ook het schooljaar. Het was een prachtig huis, alsof het uit een tijdschrift kwam! En ook zo gezellig, echt ontzettend mooi. En in een stal had hij dus een mooi zwembad waar een groot deel zich prima amuseerde. Ik amuseerde me op het terras van de binnenplaats, ook genieten. Beetje kijken naar de stunts in het bad, gezellig kletsen met leraren en de rest van de klas. Ja zo mocht het van mij iedere dag!

Daarnaast kwam een klasgenoot nog met een briljant verhaal. Hij had namelijk een probleem met suikerklontjes, ze hadden nooit een en dezelfde maat. Zo kon hij dus nooit precies genoeg suiker in zijn koffie doen. Dus dat loste hij op met 2 klontjes, de helft op drinken en vervolgens bij vullen met koffie. Ik heb dubbel gelegen, de hele ochtend!

Live op Facebook

’s Middags reed ik naar Roermond. Jill had gevraagd of ik mee ging naar de Action en daar zeg ik bijna nooit nee tegen. Dus toen ik nog een boterham op had vertrok ik naar Roermond. Ik zette mijn telefoon in de houder en besloot live te gaan op Facebook. In het begin keek er niemand, maar op een gegeven moment zag ik dus dat er 2 mensen aan het kijken waren, en vervolgens 1! En dat was Tamara, mijn nichtje, nicht klinkt niet lekker, en die bleef de hele weg gezellig hangen. Ik had een cd’tje op en toen kwam er een leuk liedje voorbij, waarna ze vertelde dat Summer Jam haar favoriete zomerliedje was. En ik had toevallig die ook op de cd staan, dus die ging hard. Ik vond het geweldig zo live een beetje radio maken haha. En toen was ik aangekomen en sloot ook zij af, dus ik beëindigde de live sessie. Erg geslaagd, en ik denk voor herhaling vatbaar.

Gezellig bij papa en mama

Toen ik binnenkwam en bleek dat Jill nog even wat moest doen kwam mama met het idee Jive te wassen. Een 3 weken geleden had ik namelijk producten gekregen om te testen op Jive voor een artikeltje op Ballontraebay. Super leuk! Maar dat moest dus nog gebeuren en gisteren was het daar tijd en het juiste weer voor. Dus ik ging Jive wassen en dat was best leuk en gaf ook geinige kiekjes op. De föhn vond ze toch maar een vreemd ding, hoewel ze die in die 10 jaar die ze hier rond rent al vaak genoeg heeft gezien haha.

fris gewassen Jive! Dankjewel voor de foto mama. Onze curlywurly!

Daarna reden Jill en ik naar de Action, waar ik NIKS kocht! Applaus voor mezelf haha. En toen nog even langs de Plus voor visburgers.

Blijven eten!

Gebakken aardappeltjes met een visburger en heel veel groente! Jum!

Die visburgers waren nog nodig, omdat ik gezellig bleef eten. Kenneth was nog niet thuis en dan kon hij 2 van zijn favoriete burgertjes eten. Ik hielp mee met koken en daarna dus ook met opeten haha. Als toetje had ik een triple chocolade ijsje. Heerlijk!

Ober 2 pils!

Na het eten ging ik even bij de vissen van mijn schoonouders kijken. Ik vulde de bak water bij, wat nog een hele klus is in je eentje haha. En daarna een schep voer waar ze ook blij mee waren. Terug bij papa en mama hielp ik mama even met de afwas en daarna ging ik buiten in een stoel zitten. En daar zat ik tot een uurtje of 9, en toen werd het toch wel fris. Dus hup naar binnen, waar papa al zat.

Een onderonsje

Ik haalde Kaya nog even uit haar kooi om te knuffelen. Bij de rest doet ze dat niet zo graag, maar bij mij kruipt ze tegen me aan en begint ze hele verhalen te fluiten.

En toen was het alweer 10 uur geweest en tijd om naar huis te gaan! Waar ik niet heel veel later naar bed ging. Een mooie dag met een fijne afsluiting! Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Dorothé
  juni 24, 2017 / 8:56 am

  Hetzelfde als jij . Het was heel gezellig meis xxx

 2. José
  juni 24, 2017 / 10:55 am

  Wij hebben de laatste keer in Italië de skottelbraai gebruikt. Gebakken aardappeltjes en kalfsvlees en gemengde salade erbij. Was lekker. Gr xx

 3. Ger
  juni 24, 2017 / 10:58 am

  Hallo. Wij zijn nog buiten gebleven tot ongeveer 00.00u .Het was nog eeg benauwd. Ik had een fles wijn gekregen van een Italiaan een zoete wijn die ik maar kabouter heb gemaakt hij was erg lekker. Ik vind het fijn dat je mijn vissen het water bijvult en voer geeft dank je wel. Morgen gaan we richting Duitsland. Groetjes Ger.

 4. oma
  juni 24, 2017 / 12:04 pm

  leuk beschreven Kelly en je bent weer goed op pad geweest en bijna niet thuis. Vandaag des te meer, er wordt wat gedaan aan jullie tuin. Gelukkig niet meer zo heet, nog warm genoeg. Wat ziet Jive er mooi uit, als een “ster”. De moeite waard om de hondjes met dat spul te wassen. Nu Mambo nog. Een fijne dag verder! groetjes en liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: