2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #205 rondje IKEA lopen

IKEA

Het was gisteren een druk dagje, maar zeker niet verkeerd! We hadden mensen voor de tuin over de vloer, gingen naar IKEA, maakte een hippe avondmaaltijd en eindigde bij papa en mama op de bank. Laat ik je maar meenemen!

Een groter terras

Trots op hoor!

De dag begon met een bedrijf hier uit de buurt die stoeptegels kwam leggen. Een tijdje geleden hadden we die afspraak gemaakt en vandaag was het dan zover! Met 2 man sterk waren ze bezig tussen kwart voor 8 en 12 uur. En toen waren ze klaar! Iets waar wij waarschijnlijk een weekend voor hadden uitgetrokken. Want ze hebben er ook een putje bij gemaakt. Ideaal! En het resultaat is een grotere ruimte en mooie plekken om plantenbakken van te maken. Wij zijn er blij mee!

Rondje door de IKEA

Zo gezellig, net alsof je door verschillende huizen loopt.

’s Middags had ik het idee om gezellig even naar de IKEA te gaan en daar te snuffelen naar nieuwe ideeën. Toen we daar waren hadden ze het eerste stuk al veranderd, prachtig overigens, maar het 2e stuk nog niet. Dus we hadden wat minder om te bekijken, waardoor we sneller klaar waren en avondeten daar er niet in zat. Tenslotte stonden we rond half 4 4 uur al buiten. Maar wel hebben we wat leuke inspiratie opgedaan en wat dingetjes gekocht. Een nieuwe kapstok, een plank voor in de keuken, schroeven set, rietjes en een knuffeltje. Daar waren we heel blij mee. We reden even door naar België, maar eenmaal daar kwamen we er achter dat ze er überhaupt geen EURO 95 meer verkopen, dus dat was eigenlijk voor niks. Daarna reden we door naar huis en konden we de spulletjes beginnen op te hangen. Eerst ging Kenneth aan de slag met de kapstok en daarna deden we samen de plank in de keuken. Een heel tof resultaat!

Bij elkaar geraapt avondeten

IKEA

Een aanrader!

Omdat ik me had verheugd om te eten bij de IKEA had ik niks uitgelegd qua eten. We wilden nog even uitgeprinte toegangstickets voor het NK Wielrennen afgeven bij papa en mama, dus het idee om nog naar een restaurant te gaan schoven we verder door. We liepen samen naar de Plus, waar we maaltijdsalades haalden met kant en klare pannenkoeken en bekers fruit. Een top combinatie haha. Maar het smaakte en het was gezellig, en dat was waar ik me op had verheugd. Na het eten reden we dus naar papa en mama en daar bleven we gezellig tv kijken tot een uurtje of 10. Daarna reden we weer naar huis en was de dag om.

Het was een fijne dag en erg leuk om weer eens bij de IKEA te zijn geweest. Moeten we toch vaker doen, hoewel dat niet goed is voor de portemonnee denk ik. Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juni 25, 2017 / 8:55 am

    wij hebben onze werkzaamheden voor de zaterdag gedaan, zodat we het morgen gemakkelijk hebben. Gelukkig was de hitte weg en moesten we het druilerige voor lief nemen. Al bij al, een dag om weer wat bij te komen. Wat fijn dat de tegels liggen en dat ze aan een putje gedacht hebben, is super. Vakmensen! En geniet er vandaag maar van, groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: