2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #206 een dagje leren en thuis hangen

leren

Om nou te zeggen dat gisteren bijzonder was, uhm nee, maar het was wel een fijne dag. Ik moest leren, deed de weekboodschappen en hing wat thuis rond. Niks mis mee! 

Rustige ochtend

Het begon met uitslapen, rond half 9 werd ik echt wakker. ’s Nachts wel 3 keer even wakker, maar dat is tegenwoordig normaal, dus laat maar gaan. Kwart voor 10 stapte ik uit bed, kleedde ik me aan en ging ik de weekboodschappen in huis halen. Dit maal hadden ze weer fijne aanbiedingen, waaronder de potjes HAK. 4 voor €3, dus er ging er 8 mee naar huis. Handig voor in de voorraad!

tijd voor een redelijk gezond ontbijtje

Om 11 over 11 was stapte ik de auto uit en laadde ik de tassen uit en de spulletjes weer in op de plekken waar ze thuis hoorden. Tijd voor ontbijt! Een broodje Nutella en een bakje cruesli met een glaasje sinaasappelsap.

Niks anders dan leren

leren, leren, leren

En toen was het tijd om te gaan leren. Duits en productie logistiek, 2 echte leervakken. Ik had een hele goede toezichthouder, Kenneth was erg oplettend of ik wel of niet aan het leren was haha. Tussendoor zat ik eventjes op de bank, haalde ik Kiko uit z’n kooi en mocht hij rond rennen in de bal met plakband en keek ik op mijn telefoon. Kenneth noemde dat studie ontwijkend gedrag. Dus iedere keer werd ik weer terug op mijn plek gekeken haha. Prima! Zo leerde ik dus wel van half 1 tot 4, met de tussenpozen. Zo kan ik mezelf tenminste niet verwijten dat ik niks heb gedaan.

Even gamen

leren

Een kleurrijk bord

Als avondeten maakte ik frietjes uit de oven met een gehaktschnitzel, sugar snaps en rode bietjes. Een lekker maaltje voor de zondag! Daarna leerde ik nog even en ondertussen kocht Kenneth voor mij Call of Duty Ghost. Een spel dat ik vroeger best veel speelde op de Playstation 3 en eigenlijk wel miste. Ik bakte er niks van, maar vond het wel erg leuk! Dus ik was blij dat hij hem kocht voor op de playstation 4 haha. Terwijl het spel aan het downloaden was maakte wij een wandelingetje door het parkje achter de kerk en het dorp. Dat was wel lekker na de hele middag binnen te zijn geweest.

Ik in actie!

Terug thuis nam ik nog een keer productielogistiek door en daarna was het tijd om even een uurtje te gamen. Leuk! En toen was het boterhammentijd, dagboektijd en bedtijd.

Het was een echt thuis dagje, maar dat was ook de bedoeling zodat ik ook echt zou leren. Hoe was jullie zondag? Wat hebben jullie gegeten?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

  1. Ger
    juni 26, 2017 / 10:12 am

    Schweine rollade mit semmel kartofel knõdel und salat eiscreme als nachtisse chocolade mit sahne.Heel veel rijtijd in de auto met veel files. Nog een fijne maandag leer ze en werk ze groetjes die paapaa

  2. oma
    juni 26, 2017 / 12:03 pm

    wat ik leuk vind, is die Duitse reactie van je schoonpaps. Jammer dat de rest in het Nederlands is, want op het moment is zoveel mogelijk Duits goed voor je. Een Duits spel, dan kun je leren en spelen tegelijk! Succes vandaag en morgen! groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: