2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #207 samen een ijsje gaan eten

ijsje

Het was een mooie dag gisteren, samen een ijsje eten, fouten maken tijdens een toets, even mee de wagen op, het zonnetje dat scheen. Laat ik maar weer lekker even kletsen!

De eerste toets en examen productie logistiek

let’s do this!

Gisterochtend begon de toetsweek! We trapte af met Duits, daar wist ik alles in te vullen. Of het klopt is altijd vraag 2, maar ik kon het invullen, dus dat is mooi. Daarna had ik productie logistiek, ik was goed op dreef, begreep wat de leraar wilde, maar somehow kreeg ik het voor elkaar om mijn eerst kloppende schema uit te gummen. De voorraad waar het in het MRP schema (dit ga ik jullie niet uitleggen, dat is teveel van het goede) om draaide was samengevoegd met de veiligheidsvoorraad. Die moest ik apart van elkaar omschrijven, maar daarna wel samen gebruiken in het schema zelf. Dat was ik even vergeten en daar betrapte ik me op net na het examen toen ik naar buiten liep. Kleine bummer! Maar op de een of andere manier deed het me niet zoveel als wat het mij normaal zou doen. Van huis uit heb ik meegekregen dat fouten maken mag en kan, volgende keer beter, maar toch wist ik mezelf er mee gek te maken. Gisteren dus niet! Een mooi moment eigenlijk!

Terug thuis belde ik natuurlijk even mama om het verhaal te vertellen, maar die reageerde gewoon positief zoals ze daar altijd over is. En dat was fijn ! We kletsten gezellig en daarna maakte ik mijn lunch. Einde bummer, gewoon door, volgende week maak ik hem gewoon beter.

Leuk ritje op de vrachtwagen

Nog altijd blij met mijn fiets

Toen ik mijn eten op had speelde ik weer even een potje Call of Duty Ghost, even lekker mijn gedachten verzetten. En ik fietste nog even naar de boodschappenwinkel voor aardappelen en vlees. Waarna ik de aardappelen even schilde. Ik had met Kenneth afgesproken dat hij mij zou bellen zodra hij in ons dorp was. Hij moest namelijk laden hier vlakbij, dus toen hij onderweg was er naar toe liep ik ook aan. En zo kon ik nog even met hem mee. We reden naar DSV waar we een trailer aankoppelde en naar een DSV iets verderop reden om te laden. De trailer was alleen zo zwaar, hij kwam maar niet voorruit. Dat klopte niet! En inderdaad toen Kenneth stopte om te gaan kijken bleek dat de trailer vol was. Dus terug naar DSV, lege aankoppelen en weer gaan. Uiteindelijk gaf het niks, omdat we toch nog bijna 2 uur moesten wachten tot we geladen werden. Terug op de plek koppelde we af en reden we nog even naar de baas van Kenneth. Papieren van afgelopen week inleveren! En toen was het tijd om naar huis te gaan. Rond 7 uur waren we weer thuis.

Samen een ijsje eten

ijsje

Etenstijd!

Eindelijk koken, want ik had honger! Ik maakte aardappels met boomstammetjes, schorseneren en bietjes. Een prima maaltje. We keken Kenneth zijn favoriete serie en om 8 uur wandelde we nog even naar de ijssalon. Even quality time. Momenten waar ik heel veel waarde aan hecht, zo even samen wat doen. Zo weet ik dat ik met papa bijna een jaar geleden daar op een bankje een bakje ijs at, nadat we voor mijn droomfiets waren gaan kijken. Ik vind die momenten zo leuk, fijn, gezellig, ik hou ervan! Die dingen blijven mij bij. We aten trouwens een coupe, omdat het kan!

Yoghurt softijs, echt een dikke aanrader!

Ik had de soft karamel, met yoghurt softijs (aanrader!), bolletje karamel, slagroom, karamel saus en karamelschaafsel. Jum! En Kenneth nam de bananensplit, ook heel lekker. Daarna wandelde we terug naar huis en tikte we de 2,5 kilometer aan. Best netjes! En daarbij heel leuk, net als vroeger even wat wandelen. Terug thuis maakte we zijn tas klaar, maakte we het bed op en was het bedtijd.

Een mooie dag, door het feit dat ik zo luchtig met mijn fout om ging, genoot van de rit, leuk kletste met mama, wandelden en het ijsje at.  De 5 mooie dingen van de dag! Wat waren voor jullie 3 mooie dingen van de dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  juni 27, 2017 / 6:59 am

  Het was gezellig
  Natuurlijk mag je fouten maken. Volgende keer gaat het goed. Knap dat je het hebt losgelaten. Dat is emotionele groei. Toppy
  Succes vandaag
  Bijna vakantie xxx

 2. oma
  juni 27, 2017 / 8:21 am

  jou kennende, zal de waardering echt wel meevallen. Het is ook zo, iets wat geweest is, kun je niet meer veranderen en moet je loslaten. Fijn, dat je het al kunt. Succes Kelly , de laatste loodjes. groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: