2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #208 een werkplanning maken

werkplanning

Gisteren was het tijd om van 1 tot uiterlijk 5 te zijn voor de toets werkplanning, dus ervoor en erna was ik zoals jullie van mij gewend zijn van alles aan het doen. Van een potje Call of Duty tot een ritje op de vrachtwagen. Ik neem jullie mee!

Even ontspannen

Even een potje gamen !

De ochtend begon voor mij om half 7, toen stond ik samen met Kenneth op. Ik deed de standaard dingen in de ochtend en toen kon ik rustig mijn gang gaan. Ik deed de afwas en besloot even lekker rustig aan te doen. Zo speelde ik een potje Call of Duty, kookte ik alvast aardappels voor het avondeten en liep ik nog even naar de winkel voor alle groentes.

een boterham met kipfilet, een boterham met jam, een halve pannenkoek en wat wortels

En zo zat ik tegen half 12 met mijn lunch en tussendoortjes op schoot. Ik moest van 1 tot uiterlijk 5, en ik had mijn ochtendtussendoortje overgeslagen, zodat ik wat meer voor lunch had en wat later weer honger.

een werkplanning maken

En toen was het tijd om de werkplanning te maken! We moesten een planning maken voor de activiteitendag van de eerste jaars. Hierbij moesten we een planning maken voor onszelf als begeleiders en voor de groep zodat ze wisten wat ze te wachten stond. Een leuke opdracht als je het mij vraagt ! Er kwamen nog wat aanpassingen tussendoor, en uiteindelijk leverde ik het rond kwart over 4 in. Met veel honger en ik was tevreden. Of het klopt is een 2e, maar ik had alles erin verwerkt en meer kon je niet doen.

OREO donut, nom nom!

Kenneth bleek bijna in Venlo te zijn, dus ik besloot naar DSV te rijden en weer bij hem in te stappen. Gisteren hoorde ik weer eens iets wat me deed realiseren dat je van ieder moment moet genieten en die kansen ook moet grijpen. Dus zo gedacht, zo gedaan. Hij maakte de poort open en zo kon ik instappen en mee de trailer aankoppelen. Daarna stopte we even bij het tankstation en nam ik een Oreo donut. Ik had zo’n honger gekregen en we moesten nog tot na zevenen. We gingen dubbel koppelen bij UPS en uiteindelijk waren we om 10 over 7 terug in Venlo en stapten we in de auto.

De makkelijke maaltijd

werkplanning

Een makkelijke maaltijd met veel groente.

Ik had een hele tijd geleden een Honig pakje gekregen van mijn schoonmoeder, een aardappel roast om precies te zijn. Vanmorgen had ik er alles voor gehaald en toen we om half 8 thuis waren maakte ik het klaar. Een mix van voorgekookte aardappels, uien, paprika’s en wortels in olijfolie met een kruidenmix. Daarbij maakte ik dan nog een hamburgertje klaar en zo zaten we om 8 uur aan ons avondeten. Een makkelijke maaltijd, maar wel erg lekker! We keken samen naar de serie Father Brown, ik belde nog even met mama over hoe het was gegaan en dat was het einde van de dag. Om half 10 lagen we al in bed, helemaal gaar van de dag.

De toets werkplanning achter de rug, nog even een ritje mee, en wat nieuws uitgeprobeerd. Het ging weer lekker ! Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  juni 28, 2017 / 7:32 am

  Top hoor hoe je het gedaan hebt gisteren.
  Ziet lekker uit, ook eens proberen
  Xxx

 2. oma
  juni 28, 2017 / 8:38 am

  de dag was weer o.k. met veel variatie en ook nog zelf gekookt, super! Vandaag weer succes op school, maar waarschijnlijk heb je het nu bijna gehad voor dit schooljaar! Vanmorgen is buiten alles gewassen, dat is helemaal fijn. Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: