0   30
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

365 plates #209 vooral leren maar ook leuke dingen

leuke

Gisteren moest ik vooral leren, maar ik deed ook erg leuke dingen. Even naar het dorp, nog even beetje shoppen met mijn zusjes, mijn auto rolde weg en ik bleef eten.

Huishoudelijke ochtend

Het was een huishoudelijke ochtend, ik zorgde dat de witte was in de droger kwam, deed een afwas, maakte de badkamer schoon en ik wandelde naar het dorp. Kenneth had namelijk gel nodig, maar uiteindelijk kwam ik met allemaal haar producten en voor hem de gel thuis. Oeps! Ook schreef ik eergisteren en ik keek nog even wat filmpjes tussendoor. En rond kwart over 10 reed ik naar Roermond, waarbij ik onderweg nog even wat afval weggooide.

Leren, leren en nog eens leren

Knapkoek, super lekker!

Voor mij morgen, voor jullie vandaag, is de laatste toets in de toetsweek! Wiskunde, en om precies te zijn algebra. Vroeger vond ik dat heel leuk en ging dat ook goed. Nu is het een wazig iets en snap ik er nog maar weinig van. Een paragraaf was niet uitgelegd, dus dat was al vervelend, maar dat moest ik zelf oplossen. Proberen uit de tekst te halen wat ik moest doen en dat liep niet helemaal lekker. Dus ik leerde van 11 tot 10 voor 3 bij papa en mama. Met her en der even pauze om te eten, de vissen te verzorgen en te kletsen.

“Je auto loopt weg”

Het gezicht wanneer je auto weg loopt en jij er terug in moet springen

Ik ging met Mandy en Jill even naar een klein winkelcentrum vlakbij. Eerst langs de DIO voor vitamines voor Mandy en toen door. Ik parkeerde auto op de parkeerplaats, Mandy en Jill stapte uit en daarna ik. En toen liep mijn auto dus weg, hij rolde naar achteren. Ik had het zelf niet door, Mandy en Jill riepen het en begonnen te lachen. De duveltjes haha. Dus ik sprong terug de auto in, zette hem terug en daarna stopte ik hem met de handrem en de versnelling in de 1.

Er was ook een kleine boekhandel waar ik een super handige planner kocht! Een look a like passionplanner, met datums, voor maar €14,- in plaats van $35 USA dollar. Dat is even een verschilletje, en daar was ik heel blij mee. Kan ik het tenminste uitproberen! Bij de Kruidvat liepen we nog even naar binnen, omdat ze er allerlei babyspullen hadden en om nog even te snuffelen. Daarna nog een rondje Zeeman en toen reden we weer naar huis.

Leuke dingen

leuke

Aardappels, groenten en vlees, voor mij altijd goed!

Het idee was om als papa en mama gingen koken dat ik dan naar huis zou gaan. Maar Kenneth had kapot gestaan, dus die was later en hij kon me niet vertellen hoeveel. Daarbij had hij zich al wat gegeten, dus ik appte hem dat ik bij papa en mama bleef. Papa had namelijk ook voor mij een hamburgertje gehaald haha. Dus zo zat ik weer bij hun. Daarna hielp ik mama met de afwas en keek ik even op de laptop naar wat dingen. En toen kwam het huwelijk van Jinger uit de serie “Counting on” op tv. Dat wilde ik graag zien, dus met mijn wiskunde boeken erbij keek ik weer naar een leuke aflevering van een serie die ik graag volg. Om half 11 was het afgelopen en reed ik snel naar huis. Met buien achter mij aan waar duidelijk een flinke regenbui en onweer inzat. Gelukkig was ik ervoor al thuis en had ik het konijn op de hoek weten te ontwijken. Beestje zat midden op de weg, en dat had ik gelukkig net op tijd in de gaten.

Het was een leuke dag, ondanks de spanning voor wiskunde. En het leuke is de vakantie begint bijna, of ik dan nog moet herkansen of niet! Hoe was jullie dag ? 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    juni 29, 2017 / 8:27 am

    op de eerste plaats vandaag succes met algebra (is toch een leuk vak). Het zit er nu bijna op en je hebt geen herkansing, bijna niet mogelijk met zo’n punten. Verder was het gisteren een leuke dag voor je, weer thuis met z’n allen! Groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: