2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #21 Spaghetti

365 plates #21 Spaghetti

Spaghetti, ik heb er een haat liefde verhouding mee.. Aan de ene kant vind ik het heel lekker, maar andere kant maak je me blijer met rijst. Maar vandaag had ik er zin in en heb ik er goed van gesmuld.

Dat komt omdat Kenneth gisteravond deze nog klaar heeft gemaakt ! En de 2e dag smaakt het altijd erg lekker. Ik had de spaghetti en tomatensaus in het kerstpakket zitten dat ik kreeg van stage. Dus ik had er 2 keer zoveel plezier van. Wat je op mijn bord ziet is volkoren spaghetti met rundergehakt en een saus van tomaten met wat basilicum! Smullen!

Ik vond het erg lekker en natuurlijk heel lief dat Kenneth dat heeft gemaakt haha. Zijn jullie spaghetti liefhebbers?


Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: