2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #210 één titel, maar zoveel te vertellen

vertellen

Jeetje mina ik heb zoveel te vertellen vandaag! Het was een volle dag, maar ook erg leuk! Ik ging van hot naar her, maar dat is normaal. De vrachtwagen, boodschappen, laatste toets, vriendinnen test en met een peper in mijn reet vloog ik mijn zomervakantie in!

De Wiskunde toets

Blij omdat de week voorbij is, maar zo nerveus!

Tja mensen, gisteren was het zover, de wiskunde toets. Ik hield mijn hart vast, was voor het eerst deze week echt nerveus en dat zagen de leraren ook aan me. Dan wisten zij gelukkig ook waar ze mee af waren, het was van mijn gezicht af te lezen dat ik er mee klaar was. Maar goed, de toets, ik kon vragen beantwoorden, waarvan er 2 minimaal goed waren en de rest.. Dat horen we morgen (voor jullie vandaag) denk ik wel. Dat hoop ik dan maar!

De vriendinnen test

Ik kreeg ’s ochtends een appje van Michelle of ik haar kon helpen met haar fiets bij het station in de auto te zetten. En die uitdaging wilde ik wel aan gaan. Dus toen we beide klaar waren en nog wat hadden gekletst op school reden we naar het station. We overlegden hoe het normaal gebeurde en toen gingen we aan de slag! En het lukte ! Voor die vriendinnen test zijn we met vlag en wimpel geslaagd haha. En daarna reden we achter elkaar naar het tankstation, want dat moesten we beide doen. Weer eens wat anders dan samen boodschappen doen, of samen leren haha.

Amerikaanse week bij de Lidl

Mijn nieuwe aanwinsten

Bij de Lidl startte gisteren de Amerikaanse week. Ik had nog wat spulletjes nodig en besloot daar even naar toe te rijden. Ik postte het al op Instagram, maar ik was zoals gewoonlijk weer erg enthousiast. Met de Engelse/Ierse week is het mijn favoriet! Ik nam een pakje bagels, een bakmix voor apple crumble, 2 wraps, een diepvriesmaaltijd, chicken strips, coleslaw en gepofte aardappels mee om uit te proberen. En nog een fles afwasmiddel, want die was op, maar dat was niet boeiend.

You got to keep rolling

Weer op mijn plekkie

’s Middags kwam Kenneth weer door het dorp heen. Dus ik wandelde naar de andere kant toe om bij hem in te kunnen stappen. 1,4 km in 10 minuten, een record op de 1 km in 15 minuten de vorige keer. Toen ik net stil stond kwam Oma de bocht om gefietst, dus daar kletste ik even mee en toen kwam Kenneth aangereden. Tijd om in te stappen! We laadde een palletje en toen door naar Venlo, voor de dubbelkoppel bij UPS. Terug bij DSV kwamen er allemaal bekenden ook net aan, en dat vond ik dan ook erg leuk! Rond half 6 gingen we langs het tankstation af en toen naar huis!

Peper in je reet

Heet, heet, heet

Sorry voor de benaming, maar ik vond hem wel grappig! De wraps die ik namelijk had gekocht ’s middags waren behoorlijk spicy kwamen we achter. Dat wilde we namelijk voor avondeten doen. Ik kon het nog net hendelen, maar Kenneth niet. Dus voor hem haalde ik snel een maaltijdsalade en voor mij nog een bak ijs. Daarna belde ik even met mama en toen was het tijd voor een soort milkshake. Ik maakte er een met wat ijs, melk, pindakaas en jam. Overigens maar een theelepel pindakaas en jam, voor een echte smaak had ik er wat meer in moeten doen. Maar het was wel lekker! Ik gooide wat muziek in de oren en deed vervolgens al dansend de afwas. Moest kunnen!

En toen deed ik het standaard riedeltje en was het bedtijd! Een hele boel dat ik graag wilde vertellen, mission accomplished ! Hoe was jullie donderdag? Wat aten jullie?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juni 30, 2017 / 8:24 am

    Het is te hopen dat de uitslag van algebra meevalt, dan heb je vakantie. Een fijne dag en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: