5   16
0   25
15   57
20   75
17   75
3   32
14   78

365 plates #211 een dagje Limburg en goed nieuws!

nieuws

Ik heb goed nieuws! Dat kreeg ik gisteren in de loop van de dag, en daar moest ik zelfs een traantje voor wegpinken. Drama! En ik ging een dagje mee door Limburg met de vrachtwagen. Ook heel gezellig!

Het goede nieuws

via GIPHY

Laat ik maar gelijk met het goede nieuws beginnen! Geen herkansingen voor mij! Het was zenuwslopend, de hele dag door de mail en de apps refreshen om te checken of de cijfers bekend waren. ’s Ochtends zou ik mijn cijfer voor productielogistiek krijgen, en dat duurde lang! Pas tegen half 12 stond het er dan eindelijk op.. Een 6,5 ! Helemaal prima! ’s Middags rond 2 uur kregen we mail over wiskunde en werkplanning maken. Wiskunde was een 6,5 en werkplanning een 8. Meer dan tevreden ben ik, was zelfs zo gelukkig dat ik er tranen van in mijn ogen kreeg. De spanning voor het herkansen was toch wel erg hoog, het was geen probleem geweest, maar als iets niet hoefde dan zou dat wel prettig zijn. En het is gelukt, geen herkansingen voor bassie!

Een dagje Limburg

Maastricht, wat een uitzicht!

Ik ging gisteren mee de vrachtwagen op. Een dagje door Limburg rijden, we begonnen namelijk in Roermond met één palletje lossen. Daarna reden we naar Maastricht, daar moest Kenneth alleen koppelen want ik moest bij de portier blijven. Geen probleem, ik had mijn laptopje mee, dus ik amuseerde me wel. Vervolgens reden we terug naar Roermond waar we op 4 plaatsen moesten laden en toen was het bijna 12 uur.

Een broodje warme beenham

We aten even een broodje bij een truckstop en toen door naar Reuver waar we ook nog een palletje moesten laden. En toen zaten we nog niet vol en was het 1 uur. Nog tijd genoeg om wat anders te kunnen doen voor we moesten koppelen. Dus Kenneth vroeg wat ze er mee wilde en toen mochten we nog een palletje op pikken in Venlo.

Mijn taak gedurende de dag! Pootjes omhoog, pootjes omlaag.

In plaats van dat ze ons daarna terug naar Roermond stuurde lieten ze ons eerst nog een lege trailer aankoppelen om die om te koppelen bij een andere vestiging van DSV in Venlo. Terug naar DSV met de gekoppelde trailer en toen weer een nieuwe trailer aankoppelen en die dubbel koppelen in Roermond. Gelukkig kun je bij die bedrijven goed komen en is het altijd lachen met de mensen achter de balie. Terug in Venlo konden we afkoppelen en waren we klaar! Het was een fijn ritje als je het mij vraagt.

De vakantiegangers terug

nieuws

Een frietje speciaal en een saté kroketje

We haalden voor het gemak een frietje bij de frituur, want echt zin om te koken hadden we niet en we kregen nog bezoek! Mijn schoonouders waren gisteren weer thuis aangekomen en wilden graag even Pascal bewonderen. Dus die kwamen ’s avonds langs om hem te bekijken en te vertellen over hun avonturen. Dat was ook heel gezellig!

En dat was mijn dagje als echte vakantieganger! Heel blij met het goede nieuws dat alles voldoende was. Hoe was jullie dagje?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

3 Reacties

 1. c van Zantvoort
  juli 1, 2017 / 10:52 am

  Proficiat meisje heb je allemaal goed gedaan geniet nu maar van je vakantie

 2. Ans v zantvoort
  juli 1, 2017 / 11:04 am

  Fijn dat het allemaal goed verlopen is ,goede cijfers, en nu lekker genieten van de vakantie

 3. oma
  juli 1, 2017 / 12:10 pm

  Fijn Kelly, gefeliciteerd en een fijne vakantie. Je had gisteren dan echt wel een mooie dag. Vandaag veel nattigheid, maar het was nodig. En een fijn weekend samen! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: