2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #214-#215 een rib uit het lijf deel 1

rib

Kennen jullie dat spreekwoord “een rib uit het lijf” ? Daar hadden we de afgelopen 2 dagen last van. Kenneth haalde ze er maandag eentje uit en bij mij gisteren. We hadden onze auto’s namelijk in de garage! Maar gelukkig waren er ook nog leuke dingen.

#214 de eerste rib

Even ontspannen

Maandagochtend reed ik rond kwart op 7 weg thuis, eerst even langs huis, en toen bracht ik de auto weg naar de garage voor een grote beurt. Een spannend moment, omdat je nooit weet wat je kan verwachten. Daarna liep ik terug naar papa en mama en daar bleef ik dan wachten. Jill was vroeg klaar en samen met Mandy besloten we om naar de stad te gaan met de bus. Even wat anders!

Ik belde op en boekte een shuttle voor 20 voor 2. Dus we hadden nog even de tijd om rustig aan te doen. Ondertussen werd ik gebeld door Kenneth met de boodschap dat we een rib hadden verloren. Precieze getallen vind ik onnodig, maar aan de auto was bijna €1000 aan werk begroot. Je voelde de rib gewoon weglopen haha. Nou is het verder geen groot probleem, maar lekker is natuurlijk anders. Ik was dan ook blij dat we naar de stad gingen.

De grootste lol

Oh zo lekker!

De buschauffeur was wat later en toen we instapten hoefde we niet te betalen. We zaten achter elkaar in het busje, heel gezellig zo samen op pad haha! Mandy en Jill hadden er de slappe lach van! Eenmaal op het station gedropt en nog steeds niet betaald, want dat hoefde niet liepen we de stad in. We liepen de hele stad door, struinden bij allerlei winkels en maakte een pitstop bij Clevers. We namen alle 3 3 bolletjes, ik nam aardbeienyoghurt, smurfen en truffel. Heerlijk, zoals eigenlijk altijd.

Op de terugweg stopten we bij de Bristol, we moesten namelijk nog wat tijd overbruggen om de gewone bus terug te nemen. Het was namelijk of de shuttle van 5 uur of de gewone bus om half 5. Bij de Bristol keek ik voor schoenen voor een tientje, mijn voeten deden namelijk onwijs veel pijn van de Nikes die net een maat te klein waren. Typisch Kelly! Uiteindelijk kocht ik er geen, en kreeg toen we zaten te wachten op de bus het telefoontje dat we de auto op konden halen. De gewone bus reed langs de garage af, dus we stapten daar uit en haalden ons rib op. Er was gelukkig wat afgegaan van het begrote bedrag, maar dan nog, het was veel.

Gehaktballen met bindingsangst

Een leeg bord, zo lekker was het!

Kenneth was later klaar, dus ik bleef gezellig bij papa en mama eten. We aten aardappels, met bindingsangst gehaktballen (ze bleven niet plakken, gebruik dus altijd een ei ook als ze zeggen van niet haha, vandaar de mop bindingsangst) en rode kool met sla. En verder hing ik er nog wat rond. Ook zette ik de Nikes te koop, want na een dagje dragen vond ik het gewoon zonde om het niet te proberen. Rond half 10 besloot ik naar huis te rijden en toen kreeg ik een berichtje van iemand die de Nikes graag overnam! Dus daar maakte ik nog wat afspraken mee en toen was het tijd om te slapen.

Vanmiddag heb ik voor jullie deel 2 klaar staan! Anders waren het meer dan 1000 woorden aan 1 stuk. Tot vanmiddag!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 5, 2017 / 12:20 pm

    Als wij elke dag zouden schrijven, zoals jij dat doet, zouden we dan ook zoveel te vertellen hebben? Ik vond het nu weer interessant en jullie hebben een fijne dag gehad. Ik ben benieuwd wat je vanavond te vertellen hebt! Het is weer warm geworden, morgen nog erger, maar in de tuin staat steeds minder, dat scheelt al wat. Groetjes en liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: