2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #216 mijn auto terug en een vrachtwagentaxi

auto

Een vrachtwagen als taxi, mijn auto ophalen, boodschapjes doen en weer eens een avondje thuis, de 4 dingen waar gisteren uit bestond. En daarmee amuseerde ik mij zoals gewoonlijk weer prima. Laat ik jullie maar weer gauw meenemen!

Een vrachtwagen als taxi

De ochtend begon vroeg, ik had de avond ervoor broodjes afgebakken en die moest ik nog smeren. Dus om 6 stond ik echt naast mijn bed, zodat ik de trommel van Kenneth nog klaar kon maken. Ook maakte ik een foto van de voorraadkast die ik gisteren had opgeruimd. Daar was ik best trots op namelijk haha. Maar hij is niet bepaald blogproef, dus binnenkort een wat zit er in onze keukenkast! Kenneth moest gisteren in Roermond beginnen, en aangezien ik daar weer heen moest vanwege mijn auto nam Kenneth me mee en zette mij in Roermond af. En vanuit daar pikte papa mij op om mee naar hun te gaan. Top geregeld, zo kon ik toch nog even mee en ik was op tijd bij papa en mama.

Lekker aan de site werken

Een vers cakeje met een jamlaagje onderop. Jum! Prima om mooie cijfers mee te vieren.

Ik wilde wat dingen uit testen voor de site en daar had ik nu eindelijk de tijd voor. En zo rommelde ik een hele lange tijd aan op de vorige website. Testen van lay-outs, ideeën opschrijven, deels uitwerken. Ik was er maar druk mee. Ook kletste ik een eind weg met Mandy en toen Jill thuis was vierde we dat ze een voldoende had voor volgens mij Economie. Toppertjes! Tussendoor lunchte ik nog met een tosti die mama had gemaakt en daarna weer verder.

De auto ophalen

Om 20 op 1 stond het beruchte nummer in het beeldscherm van mijn telefoon. De garage! De auto was klaar en ik mocht hem komen halen. Dus ik sprong samen met papa de auto in en hij bracht me er naar toe. Ik keek nog even hoe het met de distributieriem zat, maar ook ik kon geen informatie vinden. Dus daar gaan we voor naar de garage waar we hem hebben gekocht. Terug thuis zocht ik verder, omdat ik het echt niet los kon laten, maar helaas. Daarnaast kocht ik via een sloop een veiligheidsgordel, zodat ik met de hele zooi naar de garage kan en vervolgens weer naar mijn eigen garage. Vermoeiend, die auto’s !

Don’t cry because it’s over.. Smile because it happened! Onderweg naar huis!

Gezellig boodschapjes doen

Toen de auto terug was en ook Mandy terug was van school reden we even met z’n vieren naar de Action. Ik kocht er wat cadeautjes die ik nodig had en kaligrafeerstiften. Ze hadden namelijk een setje voor 94 cent. Dat zou jammer zijn om te laten liggen. Daarna reden we door naar het winkelcentrum waar we even de mediamarkt in liepen, de Blokker en nog even de Xenos. Bij de AH haalde ik wat boodschapjes met 1+1 gratis! Ideaal!

Een avondje thuis

auto

Een maaltje dat zeker voor herhaling vatbaar was. Dat barbecueworstje heeft zich trouwens verdubbeld met eentje nog uit de pan.

Toen het eten bijna klaar was reed ik naar huis. Weer eens een avondje thuis en samen wat eten met Kenneth. Ik maakte gepofte aardappels met een yoghurtsaus van de Lidl en daarbij barbecue worstjes en Mexicaanse groente! Erg geslaagd! Daarna was het tijd voor de afwas en dook ik de bank op met wat YouTube filmpjes. Lekker even rustig aan! En toen was het tijd om de trommels klaar te maken voor de rit van morgen (vandaag) en nog even stofzuigen.

Het was me allemaal wat hoor, de afgelopen 3 dagen, maar het kwam goed en ik had hele goede support! En gelukkig kon Kenneth onder het werken door van alles ervoor regelen. Hoe was jullie woensdag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  juli 6, 2017 / 7:14 am

  Bewogen (auto) daagjes en nu genieten van het ritje met een groter kaliber
  Fijne dag xxx

 2. oma
  juli 6, 2017 / 8:10 am

  inderdaad hebben jullie “de autodagen” gehad. Nu maar rustig aan verder. Auto rijden is duur.
  Het was gisteren al weer warm, maar na vandaag wordt het iets minder misschien. Een heel fijne dag Kelly! groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: