2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #217 een prachtig uitzicht in het westen

Uitzicht

Het was een fijne dag gisteren, geen spannende dingen, maar gewoon genieten van het uitzicht. Dat was ook wel weer even nodig om weer tot rust te komen. Van Strijen tot Moerdijk en toen al bloggend terug!

Nog iets te moe

De moerdijk brug, goedemorgen!

Oh de ochtend begon vroeg! Om 10 over 4 moesten we op, om op tijd te kunnen vertrekken. Ik wist me wel wakker te houden dat scheelde. We koppelde de trailer aan en haalde koffie voordat we vertrokken. En toen gingen we op pad! Het eerste stuk was appeltje eitje, ik was niet meer moe en het liep op de weg ook lekker. En toen kwamen we een file tegen van meer dan een half uur, gelukkig hadden we dat op tijd gehoord op de radio. Dus we namen een omweg en hadden geen file meer. Ik zag de Moerdijk brug nog en toen was ik even weg haha. We begonnen bij de Technische Unie en daar stonden we dik 1 uur voor 1 kleine pallet en 2 doosjes. Terwijl Kenneth lossen was schreef ik mijn ideeën op van het geen dat zondag gaat beginnen!

Een prachtig uitzicht

Zie je ze zitten? Ze zagen er zo knuffelbaar uit!

Eenmaal klaar in Strijen begon onze tour door Strijen, Heinenoord, Oud Beijerland,Heijningen en Moerdijk. 11 adresjes in totaal ! Alles liep super goed, en we waren bijna overal snel weg. En wat een uitzicht hadden we onderweg, prachtig! In Oud-Beijerland hadden ze een vijver langs het bedrijf waar een aantal ganzen zaten. En mini gansjes, zo schattig! Ook moesten we lossen tegenover Duifhuijzen tassen, dat was leuk! Zie je ook eens waar je tas vandaan komt.

Een sluis bij Willemstad, onderweg naar de volgende klant.

Op de Moerdijk was het wat pittiger, bij een bedrijf stonden we wel geteld 1 uur en een kwartier, als het al niet anderhalf uur was. In de zon, niet de wagen uit mogen, en dat was best vermoeiend haha. Gelukkig kon ik daarna ook weer eruit, dus heb je net wat meer te zien. Ik kon jammer genoeg al de hele dag niet fatsoenlijk helpen, ik had weer last van mijn spieren en kon er geen kracht opzetten. Dus als je dan mee kan lopen is dat wel leuk.

Even bloggen

Uitzicht

Zo lekker en makkelijk! Ik kon het bijna iedere dag wel eten

Op de terugweg pakte ik mijn laptop erbij en besloot ik even wat logjes alvast te gaan typen. Ik schreef 4 logjes en daarna legde ik hem weer weg. We reden binnendoor over Hilvarenbeek, langs Hapert en zo weer terug. Ook om een file te omzeilen haha. Uiteindelijk waren we om 6 uur weer terug ! Nog even gelachen met een paar chauffeurs en toen naar huis. Ik maakte weer eens verse pasta met groente, kip gehakt en onze favoriete saus. Sla erlangs en we hebben weer genoeg binnen! Ik keek wat tv, babbelde nog wat met Kenneth en belde nog even met mama. Boterhammetjes smeren en bedtijd!

Een hele drukke dag, maar ik genoot van het prachtige uitzicht! Wat aten jullie gisteren?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. José
  juli 7, 2017 / 7:36 am

  Wij aten gisteren zelf gebakken frites met kipdrumsticks uit de oven met appelmoes. Is ook lekker met deze warmte. Gr. xxx

 2. oma
  juli 7, 2017 / 8:06 am

  Je bent weer een dag met Kenneth mee geweest, dat is dan weer zo anders, wel lekker afwisselend. Op zo’n dag zit je wel erg veel, vandaag maar weer wat sporten/fietsen? Een heel fijne dag en groetjes van oma xx

 3. Dorothé
  juli 7, 2017 / 8:40 am

  Blij dat je hebt genoten en ons hebt meegenomen op een rit. Zo zie je wat vervoer inhoudt. Prachtig
  Thanks xxx

 4. Ans v zantvoort
  juli 7, 2017 / 10:54 am

  gezellig zo’n dagje mee, je komt zo op heel veel plaatsen. Wij aten gisteren snijboontjes, blinde vink en aardappels, fijne dag nog vandaag

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: