20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #218-#220 spelletjesavond, vakantie en meer!

spelletjesavond

Zo daar zit ik weer, 3 drukke dagen hebben we gehad en nu kan ik er even lekker over schrijven. We hadden een opening van het bedrijf waar een van mijn neven werkt, een spelletjesavond, en we hadden wat familietijd bij de schoonfamilie. 

#218 Opening en echt vakantie!

Dag school, tot over een paar weken!

Vrijdag kreeg ik echt vakantie. Ik leverde mijn sleutel in en toen was het gedaan met dit schooljaar. Daarna wandelde ik naar de Primark waar ik mij redelijk wist te beheersen. Ik kocht 2 broeken voor Kenneth 4 dingen voor mezelf, een aantal dingetjes voor de verjaardag van Jill en ik nam een trui van Mohammed Ali mee voor papa mee. Daarna liep ik verder de stad in en wist ik bij een andere winkel nog een Mohammed Ali t-shirt te scoren en bij de Kruidvat en Zeeman nam ik een paar niet zo boeiende dingen mee. En toen ging ik weer met de trein naar huis, na een dikke 5 km mag dat wel!

Mijn geshopte spulletjes!

’s Middags was ik thuis, papa zou met Jill bij ons op de hoek naar de kapper gaan en dan zouden zij mij meenemen naar Roermond. Ze parkeerden de auto op de oprit belde even aan om dat te zeggen en nog geen 5 minuten later waren ze weer terug haha. Er was wat misgegaan met de afspraak en nu konden ze om 3 uur terecht. Dus bleven ze gezellig bij ons thuis wachten. We keken een uurtje 3 keer het journaal en daarna Modern Family, om vervolgens een uurtje de Tour te kijken haha. Wel gezellig zo ! Daarna gingen ze naar de kapper en vervolgens ging ik met hun mee naar huis. Met een tussenstop bij de Jan Linders voor mayonaise en ijs!

Frietjes met een satékroket, altijd goed!

Om kwart voor 5 sprongen we de auto in en reden we naar Ittervoort. Daar was de opening van het bedrijf waar neef Nick werkt. We kregen een rondleiding en ze serveerden hapjes en drankjes. Het was mooi opgezet en heel leuk om te zien wat je neef nou doet. Bij mijn andere 2 neven weet ik de een is artiest en de ander is in opleiding bij defensie. Maar bij hem was het een raadsel. Daarna gingen we weer terug voor de hondjes en haalden papa en ik frietjes! En rond 11 uur kwam Kenneth mij halen, bedtijd!

#219 spelletjesavond

Roerei met een bagel, echt een aanrader!

Zaterdag was het tijd voor de welbekende spelletjesavond. Eerst ontbeten we met roerei op een bagel. Daarna was het tijd om naar Uden te gaan voor een modelbouwtreinen winkel. Met een pitstop in Veghel voor een babybadje standaard reden we door. We kwamen terecht bij een winkeltje in de garage van een huis met gepassioneerde mensen en een leuk vlinderhondje. Daar hield ik me mee bezig, aangezien het beestje best schuw was en ik hem graag toch wilde aaien. En dat lukte uiteindelijk!

Daarna reden we door naar Jordy en Mandy voor de spelletjesavond. Jill was al daar samen met papa en mama. Onderweg stopten we even voor een wrap bij het tankstation en toen nog 3 kwartier door. Toen we aankwamen gingen papa en mama weer terug naar huis en begon onze spelletjesavond. Eerst met even chillen voor de tv en kijken wat we gingen eten. We hadden zin in McDonalds, dus de keuze was snel gemaakt! We namen de bestelling op en reden even langs de AH en vervolgens naar de McDonalds.

spelletjesavond

Happy meal!!

Ik nam een happy meal met extra hamburger. Een prima maaltje voor de zaterdag! En als toetje hadden we een pindakaas cornetto. Tijd voor spelletjesavond! We speelden Cluedo, Regenwormen en eindigde met een potje Skipbo dat 2 uur duurde. En toen kregen we gekke zin en waar we grappig op elkaar aan het reageren op Facebook. We hadden de grootste lol! En toen was het 11 uur, tijd om naar huis te gaan!

Ook een tip!

#220 familietijd bij de schoonfamilie

Yoghurt met cruesli en een kiwi

Zondag waren we al weer vroeg wakker. Kenneth ging buiten even aan de slag en ik amuseerde me met wat boodschapjes te halen. Daarna ontbeten we en deden we even rustig aan. We reden naar de Praxis tuin en liepen de Praxis binnen voor verf voor de deuren en kozijnen. Daarna haalden we Kenneth zijn medicijnen op en reden we door naar Oma Fien. Die haalden we op om bij mijn schoonouders te komen zitten.

Ik had wat spulletjes meegenomen waar ik me mee amuseerde. We moesten nog even terug naar huis, want we hadden spullen van de buren tijdelijk in de koelkast. En dat moest natuurlijk ook weer een keer terug. Terug bij mijn schoonouders liep ik nog even naar mijn ouders om de kleuren van de verf te laten zien!

kerrie ragout en basmati rijst, jam!

En toen was het etenstijd! We aten rijst met kerrie ragout en een Oostenrijkse worst met frietjes. Een lekker maaltje ! Als toetje hadden we nog vienetta ijs. Het was bijna half 8, en oma wilde graag om 8 uur weer terug zijn, dus die brachten we even naar huis en toen reden we nog even terug. Rond half 10 reden we weer naar huis!

De worst waar kaas in zit en spek omheen.

Een goed begin van de vakantie met de Primark, de opening, de spelletjesavond en wat familietijd. Ik heb me geamusseerd! Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Ans v zantvoort
  juli 10, 2017 / 8:52 am

  Dat was een gezellig afwisselend weekend Kelly, wij zijn Zaterdag naar Dierenrijk in Nuenen geweest, mooi en niet te groot park de moeite waard, vrienden waren 40jaar getrouwd en vierde dat daar, Zondag hebben we lekker op de bank gehangen.

 2. José
  juli 10, 2017 / 10:55 am

  Dat was weer een druk weekend. Maar dat is bij jullie meestal. Zondag was toch wel een rustige middag samen met oma! Fijn te horen dat mijn kerrieragout lekker smaakte. Fijne week en tot zondag! Gr xxx

 3. Ger van Zantvoort
  juli 10, 2017 / 11:22 am

  Wat moet ik hier nog bijzetten alles is gezegd. Dat mijn tuinlamp ook klaar is. Groetjes.

 4. oma
  juli 10, 2017 / 7:09 pm

  dat was wel een lange BAY, een stuk dagboek. Dat wordt nog wat in de vakantie, elke dag vellen vol?
  wij hebben ook een fijne zondagmiddag gehad, Tilly, Roy en Mitch waren hier, Er is veel verteld, gezellig…
  groetjes en liefs van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: