2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #22 Wat eten we vandaag?

365 plates #22 Wat eten we vandaag?

Wat eten we vandaag? Ik heb zin in frietjes. Dat is wat Kenneth mij appte rond 5 uur. En eigenlijk leek me dat een heel goed plan.. Dus appte ik ‘jaa, lekker!!’ terug.

Mijn bestelling was Frietje Oorlog met een kipcorn. Kenneth bestelde terwijl ik onderweg was naar huis. Ideaal, zo hoefde ik niet lang te wachten op het eten. Want ik had inmiddels wel honger gekregen na een gigantische drukke dag. En stiekem smaakte het door deze dag nog lekkerder, een welverdiend frietje! De kipcorn heb ik trouwens niet alleen gehad, uiteindelijk werd het een halve kipcorn, een halve mexicano en een stukje goulash kroket. Ook lekker!

Oh en aangezien we vanavond de kerstboodschappen wilden doen kwam het tijd technisch gezien ook perfect uit. Dus ik was er blij mee!
Soms heeft mijn ventje toch nog wel goede ideeën hoor haha. Hebben jullie de kerstboodschappen al in huis?


Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  december 23, 2016 / 6:47 am

  Nee
  Helaas niet. Het was weer oorlog in de winkel en met de antipathie tegen het multi verbruik is dat geen goede combi bleek. Vervolgens was het er niet wat we wolden, energie op, dus
  Wordt vervolgd xxx

 2. Tamara
  december 23, 2016 / 7:35 am

  Nee en ook niet nodig. Wij zijn beide dagen weg. Dus ik hoef gelukkig niet door die drukke supermarkt te lopen om alles voor te bereiden. Hooguit afbakbroodjes voor de middag.

  • Ballontraebay
   december 23, 2016 / 11:29 pm

   Goed geregeld zeg !! Wij hebben alleen Ger en Jose hier op kerstavond, voor de rest zijn we ook weg 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: