2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #221 huishoudelijke klusjes

klusjes

Gisteren was ik heel druk bezig met huishoudelijke klusjes, maar ook reed ik even naar Roermond om boeken weg te brengen. Niet voor mij, maar voor Jill! Dat was toch wel een druk dagje!

Huishoudelijke klusjes

De ochtend begon om half 7 met aankleden, schrijven en ontbijten. Daarna was het tijd om aan de slag te gaan met alle klusjes die ik had. Eerst de afwas. De slaapkamer werd gestofzuigd, gedweild en het bed verschoond. Daarna de badkamer gestofzuigd, gepoetst en gedweild. Vervolgens was de benedenverdieping aan de beurt met de stofzuiger en dweil. Kiko werd ook weer verschoond en daarna poetste ik de wc beneden nog even. Een boel klusjes als je het mij vraagt ! Maar geen hobby haha. Nadat ik nog een was had gevouwen, maakte ik me klaar en vertrok ik naar Roermond.

Boeken wegbrengen

Een echte aanrader, tosti met ei uit de pan!

We lunchten met een ei tosti van Dylan Haegens, die brouwde Jill en ik in elkaar. Wat overigens wel leuk was om te doen, en het smaakte ook nog! Ik smeerde er nog wat loempia saus op voor de lekker.

Jill zit nog op de middelbare school en die moest gisteren haar boeken terug brengen. Zij lenen die nog in plaats van zelf te kopen. Ze vroeg me afgelopen week al of ik dan mee ging, en gisteren was het zover! Een loodzware boekentas werd door mijn oude middelbare school naar boven gesjouwd. Daarna reden we (Mandy, Jill en ik) even naar het retailpark. Een bezoekje aan de Mediamarkt, de Toys xl en vervolgens de Appie. Daarna stopte we nog even bij de Bakker Bart, maar die verkochten geen brood daar. Dat was even heel vreemd haha. Daarna keek ik nog even mee tv en dronken we nog wat en rond half 5 reed ik naar huis. Kenneth was namelijk al thuis, dus dat was wel zo gezellig.

Nog meer klusjes

klusjes

De makkelijke maaltijd, maar wel een bordje goed gevuld

Kenneth was voor dat hij naar huis kwam even naar de Gamma gereden. Hij haalde er wandhaken (als je het zo noemt) voor aan de muur waar dan een plank op rust. Die zette hij in elkaar terwijl ik aan het koken was en even naar de winkel fietste voor een paar kleine boodschappen. Daarna aten we kippenboutjes met aardappel en groente. In mijn geval was het met rijst, worteltjes, een perzikje en appelmoes. Jam! Daarna hingen we de plank op aan de muur en ruimde we de berging nog wat verder op. Tijd voor wat te drinken en de boterhammen te smeren. Morgen (vandaag) gaan we weer een lange dag tegen moet, met om 04.15 opstaan! Wellicht dat ik er her en der wat van deel op Facebook.

Ook kregen we mooi nieuws, ons nichtje Raychel is geboren! En wat is t een mooi poppetje, kan niet wachten om haar te zien. Maar dat komt vast gauw genoeg.

Het was een dagje met een hoop klusjes, maar ik ben tevreden! Hoe was jullie dag? Vergeet trouwens niet de review met Jive die een wasbeurt krijgt te lezen! 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

  1. Dorothé
    juli 11, 2017 / 7:50 am

    Het was gezellig xxx

  2. oma
    juli 11, 2017 / 8:44 am

    ja Kelly weer een drukke dag, maar niet verkeerd. Dat van Jive zoek ik op! Een fijne dag samen en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: