5   16
0   25
15   57
20   75
17   75
3   32
14   78

365 plates #222 een rondje toerist in Zaandam

zaandam

Gisteren waren we toerist in eigen land! Of ja, ik was meer de toerist, Kenneth was er al vaker geweest haha. We hadden een tourtje Zaandam met maar liefst 13 adressen ! Met een boel foto’s neem ik jullie mee.

Welterusten!

Vroeg!

Wat was het vroeg gisterenmorgen! De wekker ging om 10 op 4, aankleden, klaarmaken en toen hop de auto in naar Venlo. We pikten de papieren op, koppelde de trailer aan en toen was het tijd om te gaan. Op naar Zaandam! Tot voorbij Veldhoven hield ik het gevecht met mijn oogleden vol, en toen was het einde verhaal.

Hallo Amsterdam!

De klepjes vielen dicht tot niet ver voor Amsterdam. Ik was een beetje moe kon je wel stellen. De eerste adressen gingen vrij soepel en toen kwam adresje nummer 3.

Dat was niet echt grappig voor 3 palletjes

Daar stonden we 1,5 uur te koekeloeren. Vervolgens konden we door naar de volgende adressen. Die liepen gelukkig allemaal weer lekker soepel! En zo reden we weer heel wat adressen voorbij!

Zaandam als toerist

Je ziet ze net niet haha.

De eerste paar uur reden we vooral door de industrietreinen. Daarna werd ik toerist in eigen land. Ons laatste losadres was Duyvis borrelnootjes aan de rand van Zaandam. Vlakbij de Zaanse schans en het museum. We zagen de huisjes, heel veel molens en toeristen. En ook ik had mijn telefoon dichtbij. Want dat is waar ik het meeste van hou onder het rijden, nieuwe dingen ontdekken!

Kijk daar zijn de huisjes!

Tijd voor een fuif haha.

Nadat we hadden gelost reden we door naar Lelystad. Daar moesten we de trailer aan dokken en wachten tot het moment dat we geladen waren. Dat was gelukkig zo gebeurd, binnen 20 minuten waren we klaar. En toen konden we 2,5 uur terug naar Venlo! Met een kleine pitstop op het tankstation voor de wc en een broodje waren we om half 6 weer terug.

Hallo Topa!

Doei Topa!

Een rustig avondje

Een minion truck, zo gaaf.

Eindelijk naar huis.

Om 10 op 6 reden we de A73 weer op! Op naar huis. We reden nog even langs de winkel voor wat boodschappen en daarna plofte ik even op de bank. Ik was toch wel moe na zo’n dagje. Je moet je voorstellen dat je bij iedere (in mijn geval bijna) klant de wagen uit klimt en weer in klimt. De deuren met kracht weer open en dicht doet. Het klinkt allemaal vrij simpel, dat vrachtwagenleven, maar als je als distributiechauffeur rijd en welke andere vracht dan ook. Het is niet niks. Ik los zelf niet, dat doet Kenneth, ik help alleen met de deuren en de poten. Maar het is lichamelijk zwaar werk!

zaandam

simpel maar prima maaltje naast een broodje bal

Omdat we rond 5 uur nog een broodje hadden gegeten besloot ik niet nog te koken. We hadden allebei geen honger en we hadden nog bamisoep en broodjes bapao liggen. Ik maakte me rond kwart voor 8 nog een kommetje noodles met stukjes perzik. Ook lekker! En rond 9 uur maakte ik de boterhammen klaar en gingen we naar bed.

Het was gaaf om Zaandam eens van dichtbij te bekijken en ook te lossen bij de Duyvis. De geur van gebrande noten was echt heerlijk! Zijn jullie al eens in Zaandam geweest?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. Dorothé
  juli 12, 2017 / 8:12 am

  Mooi super
  Dank je wel voor weer een dagje mee laten beleven op de wagen. Zo kom je nog eens ergens. Ja ja Nederland is mooi
  We hebben alles hier hè. Super
  Xxx

 2. oma
  juli 12, 2017 / 12:20 pm

  Variatie in het leven van Kelly. Op deze manier zie je wel veel van Nederland, tenzij je in slaap valt. Een teken dat je echt te weinig geslapen hebt. Niet de hele vakantie mee gaan!! Het weer is wel totaal anders dan gisteren, daar hebben jullie mee geboft. Vandaag kun je al weer rustig aan doen. Groetjes van oma xx

 3. juli 12, 2017 / 3:09 pm

  Zaandam is mijn geboorte stad. Erg leuk inderdaad om er te zijn. Ik ruik altijd de geur van chocolade dat doet mij aan thuis denken. Heerlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: