2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #223 even helemaal niks en op pad

niks

Even helemaal niks, soms kan dat echt heerlijk zijn! Gisteren had ik zo’n dagje waarbij ik de hele ochtend bijna niks deed. Een beetje onwennig, maar niet verkeerd. Ook ging ik toen het droog was nog even op pad en vierde ik mijn blogverjaardag?

Een bananenpannenkoekje en even niks

Het bananenpannenkoekje! Een aanrader als je het mij vraagt.

De ochtend begon wat later als normaal, ik stond pas op om 20 over 7. Even lekker uitgeslapen. Ik bakte een bananenpannenkoekje door middel van een geprakte banaan en een ei te mengen tot een soort beslag. Ik versierde hem met een mix van melk, kwark en een kiwi gold. En wat losse plakjes kiwi. Het idee vond ik geniaal, maar het resultaat was wat minder. Dat wordt dus wat anders bedenken voor het ontbijt. Hoewel ik de bananenpannenkoek wel voor herhaling vatbaar vond! Je kunt je het een beetje voorstellen als een omelet met banaan die langzaam veranderd in een soort pannenkoek.

Ik deed de hele ochtend bijna niks, ik leverde een artikel aan, deed de afwas en ik amuseerde me met YouTube en Netflix. Het enige wat ik verder nog deed was het afval buiten zetten, maar dat ging gewoon in mijn lazy outfit.

Even naar de bieb

’s Middags kwam het pakketje waar ik in feite voor thuis was gebleven. Daarna besloot ik me maar eens aan te kleden en boodschappen te doen. In de stromende regen liep ik even snel vanuit de parkeerplaats naar de Bakker Bart en vervolgens even bij de Plus naar binnen. Daar kocht ik ook een bakmix rocky road, die wilde ik maken ter gelegenheid van het 2 jarig bestaan van Ballontraebay. Plus het was ook echt weer om te bakken, en dan meer voor een appeltaart, maar dit was een goede vervanging. Jill appte me of ik al het pakketje had en dat we eigenlijk naar de bieb konden gaan. Ik wilde eerst even nog een artikel typen, maar dat liep mis door problemen met het modem. Toen de rocky road klaar was versierde ik hem en vertrok ik naar Roermond.

Hmm.. Dat blijft altijd goed!

We liepen even de bieb in, vervolgens een telefoonwinkel, nog naar de Xenos voor een telefoonhoesje voor Jill en we maakte een pitstop bij ijssalon Zilli. Een kleine sponsoring van een oud klasgenoot. Ik nam een bolletje Minion ijs, banaan met stukken chocolade, lekker! We liepen nog even naar de boekhandel en daarna reden we weer naar huis. Ik dronk nog wat en rond half 6 was het tijd om naar huis te gaan.

Een klein feestje

niks

Een Hollands maaltje

Ik maakte als avondeten broccolipuree met een speklapje en een tonijn ijsberg salade. Een heel lekker maaltje, en de appelmoes deed me denken aan vroeger haha. Kenneth kwam toen ik het net op had thuis, dus samen keken we Father Brown en aten we een stukje rocky road. Hij bracht me op het idee om nog even naar Roermond te rijden en een stuk rocky road langs te brengen. En zo ging ik na een afwas van 15 minuten nog even snel naar Roermond.

Eerst bij papa en mama, waar ik ook nog een stukje mee at en we samen naar ‘Counting On’ keken. Een soort van mini feestje. En rond kwart voor 10 liep ik nog even naar mijn schoonmams om daar een stuk af te geven en ook daar nog even te kletsen. Daar ging ik iets na half 11 weg en gelukkig had Kenneth al boterhammen gesmeerd. Dus thuis ruimden ik nog een paar kleine dingen op en vervolgens kon ik naar bed. Slapen!

Het was een leuke dag met het even niks doen, de bieb, het verjaardagsfeestje en de rocky road. Hoe was jullie dag ?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

 

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    juli 15, 2017 / 12:24 pm

    voor af en toe wel leuk, maar als het vaker voorkwam zou het gauw een ander gevoel geven. Nu een actieve vakantie? groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: