2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #224 een rondje Zwolle en Lelystad

Zwolle

Gisteren was het tijd voor een rondje Zwolle en Lelystad, met nog een paar extra plaatsen waren we weer vroeg op pad en lang op weg. We zagen weer genoeg moois en stonden weer lang genoeg te wachten! Ik neem je mee.

Een rondje Zwolle en Lelystad

Dit vond ik apart en mooi tegelijk.. De zonsopgang met wat mist en helderheid.

De ochtend begon om 10 over 4, en uiteindelijk waren we om 20 voor 8 in Raalte. En daar hebben we dik 1,5 uur gestaan. Een beetje zuur om zo te beginnen, zeker als je je bedenkt dat je wacht op een heftruck. En die hadden ze niet eens. Dus er moest met de hand worden gelost. Daarna reden we door naar Zwolle waar we een stuk of 4 adressen hadden. Ik zag er de gymzaal waar de Bellinga’s naar toe gaan voor hun kerkmissen. Dat was leuk om te zien! Na de 4 adresjes reden we door naar Kampen, daar hadden we er 2.

Het uitzicht op de dijk!

Vervolgens door naar Dronten voor een palletje en toen nog een stuk of 5 in Lelystad. De weg naar Dronten was afgesloten waardoor we over de dijk moesten en dat was echt geen straf! Weer zo’n mooi uitzicht! We moesten ook lossen bij McCain, maar die hadden een zomerstop! Ongelooflijk hé? Dat was raar om te horen, maar ergens ook logisch, want ze waren alles schoon aan het maken. We koppelden om bij het adres ernaast en toen terug naar Venlo. Een hoop files op de rit terug, maar toch waren we om half 6 weer in Venlo!

Weer wat uitgeprobeerd

Zwolle

Goedgekeurd!

Om 6 uur zaten we in de auto naar huis. We maakte een pitstop bij de Jumbo voor brood en avondeten, want ik was vergeten vlees uit te leggen. Kenneth nam 2 ovenloempia’s want die had niet zoveel honger en ik nam een 1 persoonsmaaltijd. “Caribische groenten”, spicy maar wel lekker hoor! Als toetje at ik nog wat kwark met een beetje cruesli. Ondertussen keken we wat tv en begon ik alvast te schrijven aan mijn dagboek. Daarna smeerde ik de boterhammen en gingen we vroeg naar bed. Even wat bijslapen! Morgen krijgt Kenneth vakantie, dus ik kan nog een dagje mee, zo kan de vrachtwagen ook makkelijker naar de zaak. Wij kunnen in ieder geval niet wachten, 3 weken lekker rustig aan, uitslapen, rommelen in huis en leuke dingen doen!

Het was een rommelig dagje, waar het rot begon liep het daarna als een speer in Zwolle en Lelystad. Hoe was jullie donderdag? 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  juli 14, 2017 / 9:05 am

  Druk chaotisch en kalm gebleven
  Xxx

 2. oma
  juli 14, 2017 / 11:57 am

  dan een heel mooie dag, het is niet te heet, en een heel fijne vakantie samen! groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: