20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

365 plates #225 – #227 laatste ritje tot verjaardagsfeest

verjaardagsfeest

De afgelopen 3 dagen waren erg leuk !  We maakte het laatste ritje voor de vakantie, hadden wat regelwerk en we sloten af met een gezellig verjaardagsfeest. Laat ik je maar meenemen!

Het laatste ritje

Wat een uitzicht in de ochtend

Vrijdag hadden we het laatste ritje voor de vakantie ! We begonnen met 3 adresjes in Wijchen, waarna we door gingen naar Duiven voor 2 of 3 adresjes. En toen door naar ’s Heerensberg. Daar hadden we 2 adresjes. Tussendoor maakte we 1 uurtje pauze en luidde we de vakantie in met een bakje kibbeling. Echt heel lekker !

Kibbelingetje

Toen we klaar waren in ’s Heerensberg reden we naar Arnhem om nog even 7 bigbags op te halen. En vervolgens door naar Lottum waar we 1 palletje op moesten halen. Uiteindelijk waren we rond half 6 terug op de plaats! Best netjes als je het mij vraagt haha. Daarna brachten we de wagen naar de baas en reed ik met de personenauto erachteraan. We haalden de vrachtwagen leeg en toen was het tijd om vakantie te vieren!

Niet verkeerd, maar ook niet heel bijzonder

Ik maakte voor het gemak wat satéstokjes klaar met satésaus en noodles. Gewoon zodat we wat gehad hadden. Daarna nam ik nog wat ijs en vervolgens gingen we op tijd naar bed! Ik was namelijk niet helemaal lekker,  dus dan was op tijd naar bed wel fijn.

Regelwerk

Zaterdag hadden we best veel te doen! ’s Ochtends ging ik eerst naar de winkel op mijn fiets voor een paar boodschappen.  Daarna bracht Kenneth een van de gordijnen uit de vrachtwagen naar zijn moeder en ik ging een oude spijkerbroek naar mijn zusje brengen. Dan is het wel handig dat er maar 3 deuren tussen zitten haha. Ik bleef nog even kletsen en we dronken nog wat bij papa en mama. Het was kort, maar wel fijn!

Heel lekker!

Daarna reden we door naar de bank en vervolgens naar Hobbyzoo Anura om sprinkhanen te halen. We kwamen langs Sint Odillienberg af, en daar woont een klasgenoot van mij, bij hem thuis hebben ze een aardbeienautomaat, dus ik wilde er even wat fruit halen. En zo pikte we een bakje kersen en aardbeien op! Dat smaakte lekker! Op de terugweg naar huis stopte we even bij de Action voor wat spulletjes en cadeautjes.

de Mexicaanse schotel

’s Middags ging ik met Kenneth mee na de kapper, haalde een man een auto op die Kenneth had verkocht en daarna liepen we naar het dorp. Na een hoop winkels en heen en weer geloop hadden we alles bij elkaar en gingen we weer naar huis. Ik moest nog even terug naar de winkel voor het avondeten, dus ik sprong weer op de fiets en haalde de benodigdheden. Ik maakte namelijk de vegetarische “Mexicaanse” bonenschotel, alleen dan met minder kaas en dorritos chips. Lekker!

De Sims 4, jippie !!

’s Avonds kocht ik na lang twijfelen toch de Sims 4. Een spel dat ik al hééél lang wil hebben, alleen pakt hij hem toch niet op de laptop, dus dat wordt op een andere pc spelen. Ook maakte ik met photoshop een receptkaart voor tante Ans! Uiteindelijk lagen we rond kwart over 11 in bed. Een lange dag met van alles en nog wat!

Naar het verjaardagsfeest

Zondags hadden we dan de verjaardag van tante Ans! ’s Ochtends maakte ik het cadeautje klaar en probeerde ik de Sims 4 te spelen. Maar dat ging dus niet door, door het haperende beeld. Ook schreef ik nog even over onze vakantieplannen en daarna reden we weer naar Roermond. We reden namelijk samen met mijn schoonouders naar Best. We maakte een pitstop bij de Gamma en daarna reden we door.

Het pakketje dat ik in elkaar zette.

Om iets na tweeën liepen we het zaaltje binnen! Een gezellige boel met gelukkig niet super veel mensen. Het leukste was toch wel om een stukje van die kant van de familie weer te zien! Dat is altijd gezellig! Er kwamen 2 mensen live muziek spelen, waarbij we helemaal dubbel lagen van het lachen! Ze zongen goed hoor, en veel liedjes waren echte meezingers, maar het was echt om melig van te worden. Gelukkig genoten er heel veel van, en wij hadden met een paar mensen de grootste lol!

Dit vind ik dus echt geweldig !

Als avondeten kregen we puntzakjes friet met snacks, en dat was zo leuk! Ik vind sowieso friet uit een puntzak geweldig, maar hier genoot ik dubbel van. Ik at een zakje friet met een kroketje, frikadel en uiteindelijk nog een halve bamischijf. We zaten nog een tijdje gezellig te kletsen en rond kwart voor 8 gingen we na een pitstop bij de McDrive voor een frappuchino en ijsjes weer naar huis. Een heel gezellig verjaardagsfeest ! Rond half 10 waren we weer thuis, we luierden nog even op de bank en toen was het bedtijd.

De afgelopen 3 dagen waren weer fijn, en ik heb er ook echt van genoten! Een goede start van de vakantie.. Hoe was jullie weekend?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

7 Reacties

 1. Dorothé
  juli 17, 2017 / 12:01 pm

  Weer gezellig druk van alles komt er voorbij.
  En oe echt n puntzakje wauw mmmmm
  Happy Holliday xxx

  • Ballontraebay
   juli 17, 2017 / 12:09 pm

   Leuk hè ! Het smaakte ook ! Xxx

 2. Ans v zantvoort
  juli 17, 2017 / 1:56 pm

  fijn dat jullie het Zondag ook leuk vonden, ik heb echt genoten. Dank nog voor het originele cado, ik ga het binnenkort uitproberen.

  • Ballontraebay
   juli 17, 2017 / 2:03 pm

   Super ! Ik ben benieuwd!

 3. Ger van Zantvoort
  juli 17, 2017 / 3:02 pm

  Ja een leuke dag,heel origineel dat eten uit een puntzakje.De snacks waren ook wel lekker.
  Je zou het eigenlijk vaker moeten doen.Toch wel heel gezellig met live muziek met oude nummers van vroeger.Chic tot de volgende keer. Groetjes allemaal die dit lezen.

 4. oma
  juli 17, 2017 / 6:13 pm

  Dat waren ook wel drukke dagen, goed dat jullie vakantie hebben met tussendoor een dagje rust.
  Fijne vakantie verder! oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: