2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

365 plates #228 ons nichtje Raychel ontmoet!

Raychel

Gisteren was het eindelijk zover! We gingen op kraamvisite bij Carlo (de neef van Kenneth) en Bianca om de kleine Raychel te bewonderen. Ook werd ons huis op de kop gezet en installeerde ik eindelijk de Sims op de goede computer..

Ons huis op stelten

We waren gisteren al rond 7 uur half 8 wakker! Er zou namelijk iemand komen om de deuren en de deurkozijnen te verven. Terwijl we wachtte tot hij kwam maakte ik het boodschappenlijstje klaar en toen hij er was vertrok ik haha. Terug thuis stond ons huis lichtelijk op stelten.. Overal waren de deurklinken weggehaald, allerlei spullen op het aanrecht en ik zag door de bomen even niet meer het bos haha. Ik besloot eerst het logje te typen en daarna aan de slag te gaan met het cadeautje voor ’s avonds! Een leuke en afleidende bezigheid. Kenneth was ondertussen druk bezig voor zijn modelbouwhobby.

Sims

Tussen de middag aten we een broodje en “onze klusjesman” kwam uiteindelijk met een kopje koffie erbij zitten. Daarna ging hij weer aan de slag en begon ik boven met her en der wat dingen op te ruimen. Kenneth verplaatste de computer naar mijn bureau en zo kon ik beginnen aan het installeren van de Sims, Planet Coaster en Kenneth zette de updates aan. Het arme ding werd even overwerkt, maar daarna deed hij het wel! En de Sims waar het om ging, ook! Halleluja. Om 3 uur kon ik eindelijk even spelen en al gauw waren we 1 uur later. Ik ging weer naar beneden om het artikel van gisterenmiddag te typen en er foto’s bij te maken. En toen was het alweer tijd om te koken!

Erg lekker!

Ik maakte een simpel gerechtje met sperziebonen, basmatirijst voor mij en een zalmpje in teriyaki saus. Een geslaagde actie! Ik had ’s ochtends bij de boodschappen een portie maatbeker van het voedingscentrum gekregen (bij de Plus), dus die probeerde ik eens uit. Daarnaast splitste we de groente door tweeën, en toen zaten we voor het eerst eens echt aan wat je moet hebben. Ik zat bommetje vol haha. Na het eten waste we nog even snel samen af en kleedde we ons om. Tijd om te gaan!

Raychel ontmoeten

Eerst stopte we nog even bij papa en mama voor wat af te geven en bleven we heel even kletsen. Weer een snelle, maar gezellige pitstop. En daarna reden we door ! Tijd om ons kleine nichtje te ontmoeten! De kleine grote broer Bryan maakte open en voor hem namen we een tekenbord mee waar hij gelijk mee aan de slag ging. Enig! Het is leuk om te zien hoe hij iedere keer weer is gegroeid. En toen gingen we mee naar buiten en ontmoette we de kleine Raychel, die lekker verzadigd bij Bianca lag te slapen!

DE foto’s ! (Ik mocht ze erbij zetten =D)

Kenneth kreeg haar op schoot en dat was de eerste keer dat ik hem met een baby’tje zag! Een trotse peetoom! Zo snoezig haha. Af en toe bewoog ze en dan bleef Kenneth stokstijf zitten haha. Het zijn voor je gevoel ook echt net porselein poppetjes, zo’n kleintjes. En daarna mocht ik Raychel op schoot nemen! Zo spannend, en bijzonder ook, want een klein meisje had ik nog nooit op schoot gehad. Dus dat was extra speciaal! Ik vond het echt geweldig. En de rest van de avond kletsten we gezellig en het was al weer gauw tijd om naar huis te gaan.

Het was een leuke dag, met in het  bijzonder toch wel Raychel voor het eerst ontmoeten en vasthouden! Hoe was jullie dag?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

 

Volg:

5 Reacties

 1. Dorothé
  juli 18, 2017 / 9:59 am

  Gezellige vakantie dag
  Super! Enne die baby foto’s: mooi!!! Echt zo leuk, super xxx

 2. oma
  juli 18, 2017 / 12:06 pm

  dat is ook een leuke dag, heel anders, maar waar je graag op terugkijkt. Wat een mooie foto’s van jullie met de kleine Raychel. Nog veel van zo’n mooie vakantiedagen! En succes met de deuren. Groetjes oma xx

 3. Ans v zantvoort
  juli 18, 2017 / 4:05 pm

  leuk he zo’n klein baby’tje, kan je al een beetje oefenen voor als je straks tante bent !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: